O Τιμοτέ Σαλαμέ είναι beautiful boy: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της επόμενης ταινίας του

O Τιμοτέ Σαλαμέ είναι beautiful boy: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της επόμενης ταινίας του Facebook Twitter
0

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα ούτε το trailer, όμως η νέα ταινία των Τιμοτέ Σαλαμέ και Στιβ Καρέλ προμηνύεται ήδη επιτυχημένη.

Η πρώτη εικόνα που έρχεται στη δημοσιότητα από το «Beautiful Boy» δίνει μια πρώτη γεύση από μία -δυνατή και συγκινητική όπως φαίνεται- σκηνή με τους δύο πρωταγωνιστές. Επίσης για κάποιους είναι δεδομένο πως ο Σαλαμέ θα είναι και πάλι υποψήφιος για Όσκαρ.

O Τιμοτέ Σαλαμέ είναι beautiful boy: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της επόμενης ταινίας του Facebook Twitter

Οι Σαλαμέ και Καρέλ, που προτάθηκαν πρόσφατα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τις ερμηνείες τους στις ταινίες «Call Me By Your Name» και «Foxcatcher» αντίστοιχα, θα υποδυθούν τον γιο και τον πατέρα στην ταινία «Beautiful Boy», η οποία θα κυκλοφορήσει από την εταιρία παραγωγής του Μπραντ Πιτ «Plan B».

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκεν και είναι μία κινηματογραφική διασκευή του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Ντέιβιντ Σεφ.

Καταγράφει τον εθισμό στη μεθαμφεταμίνη και την απεξάρτηση του γιου (Τιμοτέ Σαλαμέ), μέσα από τα μάτια του πατέρα (Στιβ Καρέλ).

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Deadline, η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα των Ντέιβιντ και Νικ Σεφ «που καταγράφουν τη σπαρακτική και συγκλονιστική εμπειρία της επιβίωσης, της υποτροπής και της ανάρρωσης σε μία οικογένεια που αντιμετωπίζει τον εθισμό στη μεθαμφεταμίνη επί πολλά χρόνια».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM