Η Blue Ivy στα χρυσά πήγε σε δημοπρασία, έκανε προσφορές για έργα τέχνης και αγόρασε ένα για 10.000 δολάρια

Η Blue Ivy στα χρυσά πήγε σε δημοπρασία, έκανε προσφορές για έργα τέχνης και αγόρασε ένα για 10.000 δολάρια Facebook Twitter
1

Φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα με μια άκρως εκκεντρική χρυσή περούκα και ντυμένη σχεδόν ίδια με τη μητέρα της, η Blue Ivy εμφανίστηκε στο φιλανθρωπικό γκαλά της γιαγιάς της κι έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Η μικρή κόρη της Beyoncé και του Jay-Z βρέθηκε το Σάββατο μαζί με τους διάσημους γονείς της στο ετήσιο Wearable Art Gala, που διοργανώνουν τα τελευταία δύο χρόνια η Tina Knowles Lawson με τον Richard Lawson.

Beyoncé & Blue tonight. #wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις


Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Beyoncé τιμήθηκε με το 2018 Waco Theater Humanitarian Award, λαμβάνοντας ένα προσωπικό «Σ' αγαπώ» μέσω βίντεο από την Μισέλ Ομπάμα. 

Michelle Obama honoring Bey Bey ??? #MichelleObama #Beyoncé #wearableartgala #wacotowakanda #wacotheatercenter. @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OTR ll TOUR UPDATES & MORE (@beyjayotrll) στις


#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις


Ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο, εκτός από την ασορτί εμφάνισης μητέρας και κόρης, ήταν οι προσφορές που έκανε η μικρή Blue Ivy στη διάρκεια της δημοπρασίας.

Αρχικά πλειοδότησε για έναν πίνακα που έδειχνε τον Sidney Poitier σε νεαρή ηλικία, κάνοντας πρώτα προσφορά για 17.000 δολάρια και μετά για 19.000 δολάρια. Τελικά ο πατέρας της αποφάσισε να παρέμβει την τελευταία στιγμή, παίρνοντάς της από τα χέρια την σχετική πινακίδα, πριν κάνει ακόμη υψηλότερη προσφορά. 

Ωστόσο η 6χρονη δεν τον έβαλε κάτω. Σύμφωνα με το Vanity Fair, λίγο αργότερα έκανε νέα προσφορά αυτή τη φορά για 10.000 δολάρια για ένα άλλο έργο τέχνης. 

#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM