Η 96χρονη γκουρού του στιλ, Ίρις Άπφελ, έγινε κούκλα Barbie

Η 96χρονη γκουρού του στιλ, Ίρις Άπφελ, έγινε κούκλα Barbie Facebook Twitter
0

Μετά τη σειρά «Inspiring Women» με Barbie εμπνευσμένες από σπουδαίες γυναίκες της ιστορίας, ανάμεσά τους η Αμέλια Έρχαρτ και η Φρίντα Κάλο, η Mattel αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια νέα κούκλα, αφιερωμένη τώρα στην Ίρις Άπφελ. 

Η κούκλα, που για με πολλούς θεωρείται η πιο στιλάτη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρία, είναι μια μικρογραφία της 96χρονης fashionista και γκουρού του στιλ, που έχει καταφέρει να επηρεάσει σχεδιαστές, editorials μόδας αλλά και καλλιτέχνες.

Η νέα Barbie «Iris Apfel» φορά ένα πράσινο κοστούμι Gucci, από το οποίο εξέχει ο μεγάλος γιακάς ενός γαλάζιου πουκάμισου, συνδυασμένο με ένα εντυπωσιακό statement κόσμημα και φυσικά, τα μεγάλα της στρογγυλά γυαλιά μυωπίας. 

Μέχρι στιγμής όποιος την αγοράσει θα πρέπει να περιοριστεί στη συγκεκριμένη αμφίεση, καθώς δεν υπάρχουν προς το παρόν διαθέσιμα άλλα ρούχα που να ταιριάζουν στο στιλ της. 

Το φθινόπωρο η Mattel σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια «Styled By» Barbie, με γυαλιά και κοσμήματα από την συλλογή Rara Avis της Ίρις Άπφελ. 

Βέβαια να σημειωθεί πως παρά τον ενθουσιασμό για την κυκλοφορία της κούκλας, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως το πρόσωπό της δείχνει αφύσικα νεανικό για τα 96 της χρόνια και πως θα έπρεπε να το έχουν επιμεληθεί πιο ρεαλιστικά. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ