Στο φως υλικό με τη 13χρονη Κέιτ Μίντλετον να πρωταγωνιστεί σε μαθητική θεατρική παράσταση

Στο φως υλικό με τη 13χρονη Κέιτ Μίντλετον να πρωταγωνιστεί σε μαθητική θεατρική παράσταση Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο που πριν από δύο μέρες δημοσίευσε η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού People έχει γίνει viral, καθώς δείχνει τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον σε ηλικία μόλις 13 ετών να πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση του σχολείου της, του φημισμένου St. Andrew's Preparatory στο Buckhold.

Στο απόσπασμα του βίντεο, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά το τρίτο της παιδί, φαίνεται πάνω στη σχολική θεατρική σκηνή, με λευκό φόρεμα και λουλούδια στα μαλλιά, να υποδύεται μια κοπέλα που ακούει με ενδιαφέρον τα όσα της λέει ένας μάντης για το μέλλον της. 

Εκείνο που αφελώς σχολιάζεται στα βρετανικά tabloids είναι το πόσο προφητική αποδείχθηκε τελικά αυτή η θεατρική παράσταση και τα λόγια του μικρού συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος κοιτώντας τις γραμμές του χεριού της, της λέει ότι σύντομα θα γνωρίσει έναν πολύ όμορφο και πλούσιο που θα την παντρευτεί και θα την πάρει από εκεί που βρισκόταν. 

Όταν η τότε μαθήτρια Κέιτ ρωτά τον μάντη πού θα την πάει ο μελλοντικός της σύζυγος, ο συμμαθητής - ηθοποιός της απαντά: «Στο Λονδίνο». 

Βέβαια, η σύμπτωση που έχει ενθουσιάσει τους Βρετανούς, είναι ότι στην επόμενη σκηνή, ο νέος, ωραίος και πλούσιος που ζητά το χέρι της πρωταγωνίστριας είναι κάποιος που λέγεται Ουίλιαμ. Τα βρετανικά μέσα παρατηρούν με χιούμορ ότι η σημερινή Δούκισσα του Κέμπριτζ έχει καλλιτεχνική φλέβα και ότι τελικά ίσως η Μέγκαν Μαρκλ να μην είναι η μόνη ηθοποιός στη Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας... 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM