Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ

Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ Facebook Twitter
3

Η Έμα Γουότσον απάντησε για το μεγάλο φιάσκο με το τατουάζ, το οποίο επέλεξε για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, καθώς όλοι παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή το ορθογραφικό λάθος, απορώντας πώς δεν το κατάλαβε εγκαίρως και η ίδια. 

Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το πάρτι του Vanity Fair, που ακολουθεί παραδοσιακά την τελετή απονομής, φορώντας ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα και έχοντας γραμμένη στο εσωτερικό τους χεριού της τη φράση «Times Up», προς τιμήν του κινήματος κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ.

Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ Facebook Twitter

Το πρόβλημα ήταν πως όποιος της έκανε το τατουάζ ξέχασε να βάλει την απόστροφο που απαιτείται, η απουσία της οποίας αλλάζει εντελώς το νόημα της φράσης. Κανονικά το κίνημα ονομάζεται «Time's Up» και όχι «Times Up», όπως γράφτηκε στο τατουάζ. 

Μετά τα δεκάδες δημοσιεύματα που επεσήμαναν το λάθος, η 27χρονη ηθοποιός απάντησε τελικά μέσω Twitter, όπους παραδέχθηκε πως δεν παρατήρησε την απουσία της αποστρόφου. «Η εμπειρία με τις αποστρόφους είναι must», αστειεύτηκε στην ανάρτησή της.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM