Τα κομμένα κεφάλια του οίκου Gucci δεν άρεσαν καθόλου στον Giorgio Armani

Τα κομμένα κεφάλια του οίκου Gucci δεν άρεσαν καθόλου στον Giorgio Armani Facebook Twitter
2

O Giorgio Armani έχει κατακρίνει πολλές φορές το πώς κάποιοι συνάδελφοί του, με τα εξωπραγματικά looks που λανσάρουν κατά καιρούς στην πασαρέλα προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, έχουν μετατρέψει την μόδα σε απέραντο τσίρκο. 

Κάτι που σύμφωνα με τον διάσημο σχεδιαστή συνέβη και την περίπτωση του οίκου Gucci, που την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε έντονες και αμφιλεγόμενες αντιδράσεις καθώς ο Alessandro Michele έβαλε τα μοντέλα του να κρατούν στο catwalk αντίγραφα των κεφαλιών τους στα χέρια τους. 

Τα κομμένα κεφάλια του οίκου Gucci δεν άρεσαν καθόλου στον Giorgio Armani Facebook Twitter

Αν και ο Giorgio Armani απέφυγε να κατονομάσει ευθέως τον οίκο μόδας ή τον Michele, δήλωσε «σαστισμένος» από την συγκεκριμένη επιλογή και τέτοιου είδους «καραγκιοζιλίκια». 

«Όχι, δεν θέλω να είμαι μέρος όλου αυτού. Η μόδα μπορεί να γίνει ο τρόπος να κάνεις τα μέσα ενημέρωσης να μιλούν για σένα. Πρέπει να προχωράμε και να συναρπάζουμε αλλά χωρίς να υπερβάλλουμε- είναι πολύ εύκολο. Ποτέ δεν θέλησα να ξεγελάσω τους πελάτες και αυτά που δείχνω την πασαρέλα είναι αυτά που μπορούν να βρουν στα καταστήματα», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής. 

Με πληροφορίες από WWD

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM