Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτει τα δύο «τρελά πράγματα» που αγόρασε όταν έγινε δισεκατομμυριούχος πριν 30 χρόνια

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτει τα δύο «τρελά πράγματα» που αγόρασε όταν έγινε δισεκατομμυριούχος πριν 30 χρόνια Facebook Twitter
0

Ο Μπιλ Γκέιτς πήγε για πρώτη φορά καλεσμένος στην εκπομπή* της Έλεν Ντε Τζένερις κι εκεί αποκάλυψε τα «τρελά πράγματα» που αγόρασε όταν έγινε δισεκατομμυριούχος πριν 30 χρόνια. 

Ο ιδρυτής της Microsoft και συνιδρυτής του Bill & Melinda Gates Foundation είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που εκτιμάται στα 91.8 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Έγινε επισήμως δισεκατομμυριούχος όταν ήταν 31 ετών- ο νεαρότερος στην ιστορία μέχρι στιγμής. Ωστόσο παρά το αμύθητο ποσό πλέον στον τραπεζικό λογαριασμό του, ποτέ δεν υπήρξε σπάταλος, όπως εξήγησε στην παρουσιάστρια. 

«Δεν έχω πολλά πράγματα που να είναι εξωφρενικά, οπότε δεν άλλαξε και πολύ», είπε ο Γκέιτς, τονίζοντας πως πρωταρχική του έννοια τότε ήταν να μπορεί να πληρώσει τους υπαλλήλους του, πολλοί εκ των οποίων είχαν οικογένειες πίσω τους. 

«Οπότε δεν είπες, "Θα αγοράσω μια Πόρσε;», αστειεύτηκε η Ντε Τζένερις. «Το έκανα- αυτό το έκανα», παραδέχθηκε ο Μπιλ Γκέιτς. «Αυτό ήταν πολυτέλεια και τελικά πήρα ένα αεροπλάνο για τα ταξίδια μου, που είναι ακόμη μεγαλύτερη πολυτέλεια, οπότε αυτά τα δύο». 

«Δηλαδή έχεις μια Πόρσε και ένα αεροπλάνο, σωστά;», συνέχισε η παρουσιάστρια. «Όσον αφορά στα τρελά πράγματα, ναι», ήταν η απάντηση του Γκέιτς, που χαρακτήρισε το αεροπλάνο του «ένοχη απόλαυση» και «τεράστια σπατάλη».

Επίσης αποκάλυψε έχει ένα έχει ένα τραμπολίνο στο σπίτι του, μια βίλα 125 εκατομμυρίων στη Medina, η οποία απέχει λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του επίσης δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος. «Έχουμε ένα δωμάτιο τραμπολίνο στο σπίτι. Αρέσει στα παιδιά. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα», είπε ο Μπιλ Γκέιτς.

Δείτε το βίντεο:

 

Με πληροφορίες από Business Insider

*Η εκπομπή The Ellen DeGeneres Show μεταδίδεται από τη Nova και το κανάλι Novalife

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM