Hλίας Βρεττός μέσα από το νοσοκομείο: Προσευχηθείτε να βγω νικητής

Hλίας Βρεττός μέσα από το νοσοκομείο: Προσευχηθείτε να βγω νικητής Facebook Twitter
0

Με μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, και την παράκληση οι φίλοι του να προσευχηθούν για την πορεία της υγείας του απευθύνθηκε στους followers του στο Instagram ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός που νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην παραλιακή την Καθαρά Δευτέρα.

«Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο... Προσευχηθείτε στο Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα... Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό... και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω... όσο ποτέ άλλοτε... με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία... όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Ηλίας Βρεττός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και αναμένεται την Παρασκευή να υποβληθεί σε μία σειρά χειρουργείων για τα σοβαρά κατάγματα που φέρει σε χέρι, πόδι και λεκάνη.

Μετά από τα χειρουργεία το σημαντικότερο είναι η πορεία της αποκατάστασης της υγείας του τραγουδιστή.

Σημειώνεται ότι η σύντροφός του Σοφία Φυρού, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν το τρακάρισμα, έλαβε εξιτήριο

Την ίδια ώρα, ένα λευκό βανάκι, το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα αναζητά η Τροχαία εξετάζοντας υλικό από τις κάμερες στην παραλιακή.

Όπως κατέθεσε ο Ηλίας Βρεττός όσο και η οδηγός του αυτοκινήτου, Σοφία Φυρού, το όχημα που τους "έκλεισε" το δρόμο και προκάλεσε το τροχαίο.

Στο  δελτίο ειδήσεων του STAR προβλήθηκε βίντεο από τις κάμερες στην παραλιακή, στο οποίο φαίνεται ένα λευκό όχημα, και είναι πιθανό να πρόκειται για αυτό που αναζητά η Τροχαία.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM