Ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ έκανε τατουάζ αφιερωμένο στην μικρή αδερφή του, Κάια

Ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ έκανε τατουάζ αφιερωμένο στην μικρή αδερφή του, Κάια Facebook Twitter
0

Τα αδέρφια Γκέρμπερ φαίνεται πως είναι πάρα πολύ αγαπημένα, τόσο που ο Πρίσλεϊ αποφάσισε να κάνει μέχρι και τατουάζ αφιερωμένο στην Κάια.

Ο 18χρονος γιος της Σίντι Κρόφορντ και του Ράντι Γκέρμπερ έκανε στο εσωτερικό του αριστερού χεριού του ένα τατουάζ που γράφει το όνομα της Κάια και από κάτω τον αριθμό «23» στα λατινικά.

Μαζί του στο New York City's Bang Bang Tattoos για να κάνει το τατουάζ ήταν η Κάια αλλά και η η σύντροφος του Πρίσλεϊ, η 19χρονη Charlotte D'Alessio. 

Η 16χρονη Κάια δημοσίευσε σε στόρι στο Instagram μια φωτογραφία από το τατουάζ του αδερφού της γράφοντας «Best big bro ever», ενώ την ίδια φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της και η Charlotte D'Alessio, που είναι επίσης μοντέλο. 

Η διάσημος tattoo artist JonBoy, που έχει πελάτες πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους οιKendall Jenner και Bella Hadid, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από την συνάντηση. 

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολίασαν και οι γονείς του Πρίσλεϊ, με τον Ράντι Γκέρμπερ να γράφει «RG + JG APPROVED!» και την Σίντι Κρόφορντ τη λέξη «Cool». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM