Αν αυτός είναι ο λόγος του διαζυγίου, μπορεί να σας φανεί ασήμαντος, αλλά για την Άνιστον ήταν εφιάλτης

Αν αυτός είναι ο λόγος του διαζυγίου, μπορεί να σας φανεί ασήμαντος, αλλά για την Άνιστον ήταν εφιάλτης Facebook Twitter
Εμφανώς νευριασμένη με τον παπαράτσι...
3

Τις τελευταίες 24 ώρες τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ μονοπωλεί το πρώτο μεγάλο διαζύγιο της χρονιάς και όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το τι κρύβει ο χωρισμός της Τζένιφερ Ανίστον και του Τζάστιν Θερού.

Στο τραπέζι υπάρχει πάντα το όνομα του Μπραντ Πιτ, αλλά είναι εντελώς ατεκμηρίωτος παράγοντας και δεν προκύπτει για την ώρα κάποιο σοβαρό στοιχείο που να τον συνδέει με το διαζύγιο. Είναι απλά γκόσιπ και ίσως ελπίδα των φανς πως η Άνιστον και ο πρώην της είναι ή θα είναι ξανά μαζί.

Αυτό που παίζει ψηλά στη λίστα με τα γεγονότα στο παρασκήνιο και τις αιτίες είναι οι διαφωνίες του ζευγαριού για το πού θα μείνουν. Και μπορεί ως αιτία διαζυγίου να μοιάζει ασήμαντη για μερικούς, αλλά όπως περιγράφεται στην περίπτωση Άνιστον - Θερού, η κατάσταση είχε σοβαρές προεκτάσεις για τον έναν από τους δύο.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, ο Τζάστιν Θερού ήθελε να μείνουν στη Νέα Υόρκη, ενώ η Τζένιφερ, στο Λος Άντζελες.

Ο πρώτος προτιμούσε την μητρόπολη των ΗΠΑ λόγω δουλειάς και η ηθοποιός το LA γιατί η ζωή για τους σταρ εκεί παρέχει περισσότερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια από τους παπαράτσι.

Τελικά μετά το γάμο η Άνιστον μετακόμισε στο διαμέρισμα του συζύγου της στο West Village της Νέας Υόρκης, αλλά σύντομα φαίνεται να μετάνιωσε για την υποχώρηση. Η ζωή εκεί ήταν πολύ θορυβώδης και δύσκολη για την ηθοποιό η οποία βρισκόταν σε καταδίωξη από τους παπαράτσι.

Οι φωτογράφοι περνούσαν συχνά όλη τη μέρα τους σε ένα πάρκο απέναντι από το σπίτι τους καταγράφοντας την κάθε της κίνηση ενώ η ίδια δεν μπορούσε να κάνει βήμα χωρίς να έχει φωτορεπόρτερ να την ακολουθεί.

Μαρτυρίες από ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως η κατάσταση ήταν συχνά αφόρητη για την Άνιστον και πως ο Θερού στην προσπάθειά του να βελτιώσει τις συνθήκες προσπάθησε να κάνει ακόμη και συμφωνία με τους φωτογράφους ώστε να έχουν μια φορά τη μέρα τις εικόνες που ήθελαν και να την αφήνουν ήσυχη. 

Συχνά όμως ακόμη και οι γείτονες του ζευγαριού ήταν μαζί με τους φωτογράφους για να μπορέσουν να δουν την ηθοποιό από κοντά.

Όμως πολλοί γείτονες ήταν δυσαρεστημένοι με όλο αυτό το πανηγύρι στην περιοχή και έδειχναν ξεκάθαρα πως θα προτιμούσαν το ζευγάρι να μην έμενε κοντά τους. Ένα από τα περιστατικά που περιγράφονται αναφέρει πως μια μέρα βρήκαν τη μηχανή του Θερού γεμάτη λουκάνικα και πως η Άνιστον ήταν πολύ θυμωμένη γιατί πίστευε πως το είχε κάνει κάποιος γείτονας για να τους δείξει πως δεν τους ήθελε εκεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Άνιστον κατέληγε μερικές φορές να μένει σε ξενοδοχεία προκειμένου να έχει ησυχία ενώ ο σύζυγός της γενικά μπορούσε να ζήσει ανενόχλητος και χαλαρός με τους φίλους του χωρίς να επηρεάζεται η καθημερινότητά του.

Όλο αυτό κράτησε πολύ καιρό, λέει η ίδια πηγή, και σημειώνει πως καμία από τις πλευρές δεν έδειχνε να υποχωρεί. Σταδιακά αυτή η διαφωνία οδήγησε στη ρήξη, σημειώνουν οι «φίλοι» του ζευγαριού. Η Άνιστον αισθανόταν άβολα και αφιλόξενα στη Νέα Υόρκη και ο Θερού δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί τον μεγάλο κύκλο γνωριμιών του και τοςυ φίλους του εκεί. Όσο και αν προσπάθησαν αυτό δεν λειτούργησε...

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Άνιστον κατέληγε μερικές φορές να μένει σε ξενοδοχεία προκειμένου να έχει ησυχία ενώ ο σύζυγός της γενικά μπορούσε να ζήσει ανενόχλητος και χαλαρός με τους φίλους του χωρίς να επηρεάζεται η καθημερινότητά του. " μη το λέτε ,μπορεί να τον πέρναγαν για τον Σαρμπέλ...
Δεν μπορεί να ξέρει ποτέ κανείς τους πραγματικούς λόγους που χωρίζουν κάποιοι σε σχέση. Εγώ πάντως θυμάμαι πολλαπλά blind gossips τα τελευταία χρόνια που λέγανε για τις αλλεπάλληλες απιστίες του Θερού.
Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται "ασημαντος" λογος το που επιλεγει να ζησει ενα ζευγαρι καθως και η προστασια της ιδιωτικης του ζωης.