Για φόνο κατηγορείται ο Τσάρλι Σιν - Μια μυστηριώδης καταγγελία σοκάρει το Χόλιγουντ

Για φόνο κατηγορείται ο Τσάρλι Σιν - Μια μυστηριώδης καταγγελία σοκάρει το Χόλιγουντ Facebook Twitter
EPA/RICK GIASE
0

Για φόνο κατηγορεί ο πρώην φίλος του και παίκτης του μπέιζμπολ, Λένι Ντάικστρα, τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν.

Σε συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter», ο παλαίμαχος παίκτης του μπέιζμπολ Λένι Ντάικστρα, αναφέρθηκε σε συμβάντα, που θέτουν τον καλλιτέχνη ύποπτο για δολοφονία.

Ο Ντάικστρα ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε ότι ο Σιν είχε αποκρύψει από πολλές σεξουαλικές συντρόφους του πως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV. Παράλληλα όπως αναφέρει, ο Σιν βοήθησε να ενορχηστρωθεί ο φόνος ενός πρώην βοηθού του.

Τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Τσάρλι Σιν βρήκε τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Ρικ Καλαμάρο, στο διαμέρισμά του στο Φέρφαξ. Η νεκροψία και οι τοξικολογικοί έλεγχοι, έδειξαν πως ο 50χρονος είχε αυξημένες τιμές σε φαιντανύλη στον οργανισμό του, ένα ισχυρό οπιοειδές ναρκωτικό.

Ο Καλαμάρο υπέφερε από κατάθλιψη και έπαιρνε ένα μείγμα φαρμακευτικής αγωγής για να καταπολεμήσει τις κρίσεις άγχους και την κατάθλιψή του. Η νεκροψία ανέφερε πως βάσει του ιστορικού του και των περιστάσεων, «ο τρόπος θανάτου του, θεωρείται ατύχημα».

Ωστόσο ο πρώην κολλητός του Σιν αποκαλύπτει ότι εκείνο το διάστημα, ο Καλαμάρο έγραφε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε όλες τις άγνωστες πτυχές της ταραχώδους ζωής του ηθοποιού.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έκανε τον ηθοποιό να αποφασίσει να τον «παγώσουν».

Για φόνο κατηγορείται ο Τσάρλι Σιν - Μια μυστηριώδης καταγγελία σοκάρει το Χόλιγουντ Facebook Twitter

Ο Ντάικστρα, που πέρασε ένα διάστημα στην φυλακή για ψευδή φορολογική δήλωση, εξομολογήθηκε στον φίλο του για το βιβλίο. «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: "Φίλε, αυτός ο τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις"».

Όταν βγήκε όμως από τη φυλακή ενημερώθηκε για την υπερβολική δόση και τον θάνατο του Καλαμάρο και αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Σιν σχετικά με το τι είχε συμβεί.

Ο ηθοποιός είπε στον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ: «Εννοείς τον Νεκρό Ρικ; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ**όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον "παγώσουν". Του έβαλα μία "ζεστή δόση"».

Με την ορολογία «ζεστή δόση» συνηθίζεται να γίνεται αναφορά σε θανατηφόρες ενδοφλέβιες ενέσεις που προετοιμάζονται και χρησιμοποιούνται σε ανυποψίαστα θύματα.

Σημειώνεται ότι για τις συγκεκριμένες κατηγορίες ο Ντάικστρα δεν έχει παρουσιάσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ηθοποιού, τις αρνείται κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, ο ηθοποιός βρίσκεται επί του παρόντος υπό ομοσπονδιακή έρευνα για τη φορολογική απάτη.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM