Ο Τζέιμς Κόρντεν έγινε «Κρίστιαν Γκρέι» και πήγε τον Τζέιμι Ντόρναν στο δικό του playroom

Ο Τζέιμς Κόρντεν έγινε «Κρίστιαν Γκρέι» και πήγε τον Τζέιμι Ντόρναν στο δικό του playroom Facebook Twitter
0

Μετά τους Αναστάζια και Κρίστιαν, το «playroom» είναι οπωσδήποτε ο επόμενος βασικός πρωταγωνιστής και των τριών ταινιών του «Fifty Shades of Grey». Εκεί η Άνα πρέπει να αποκαλεί πάντα «Κύριο» τον Κρίστιαν και μεταξύ τους έχουν συμφωνήσει σε «λέξεις ασφαλείας» για όταν εκείνη φτάνει στα όριά της.

Κι αυτό ακριβώς το κομμάτι της κινηματογραφικής τριλογίας αποφάσισε να σατιρίσει ο Τζέιμς Κόρντεν, που με τη βοήθεια του Τζέιμι Ντόρναν έκαναν αναπαράσταση την σκηνή όπου η Αναστάζια μπήκε για πρώτη φορά στο «απαγορευμένο δωμάτιο». 

«Είναι πίσω από την πόρτα», λέει ο Κόρντεν, που υποδύεται εδώ τον Κρίστιαν. «Τι είναι;», απαντά ο Ντόρναν, κάνοντας αντίστοιχα την Άνα. «Το δωμάτιο με τα παιχνίδια μου», απαντά ο παρουσιαστής και στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα....

Δείτε το βίντεο με τη συνέχεια:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM