Η φιναλίστ του Miss Virtual Καζακστάν ήταν άντρας και δίχασε μόλις είπε την αλήθεια για την απόφαση

Η φιναλίστ του Miss Virtual Καζακστάν ήταν άντρας και δίχασε μόλις είπε την αλήθεια για την απόφαση Facebook Twitter
2

Ένα 22χρονο μοντέλο έφτασε στον τελικό της Miss Virtual Kαζακαστάν παρά το γεγονός ότι ήταν άντρας.

Δηλώθηκε και διαγωνίσθηκε ως Arina Aliyeva, αλλά το πραγματικό όνομά του είναι Ilay Dyagilev και έφτασε στον τελικό του online διαγωνισμού καθώς η φωτογραφία του έλαβε πάνω από 2.000 likes.

Φτάνοντας σε αυτό το στάδιο ως Aliyeva στέφθηκε «Miss Virtual Shymkent» (πρωτεύουσα του Νοτίου Καζακστάν) και ήταν ένα βήμα πριν τον τελικό.

Όμως ο τίτλος σύντομα άλλαξε χέρια καθώς οι διοργανωτές απέκλεισαν την Aliyeva εξαιτίας της παροχής αναξιόπιστων πληροφοριών για την ταυτότητά της.

Арина Алиева 24 года Шымкент #missvkz #mvk2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ aalieva7252 στις


Ο τίτλος πέρασε στην επιλαχούσα Aikerim Temirkhanova και ο νεαρός άντρας απολαμβάνει τώρα μια διαφορετική μορφή δημοσιότητας.

Ο 22χρονος παραδέχτηκε ότι δεν ήταν γυναίκα δύο ημέρες αφότου πήρε το διαβατήριο για τον τελικό λέγοντας ότι η «απάτη» ήταν ένα έργο της ομάδας του.

«Πολλά κορίτσια πιστεύουν ότι η εμφάνιση είναι κάτι βασικό και είναι δύσκολη δουλειά να είσαι όμορφη», δήλωσε ο Dyagilev. «Αλλά υποστήριξα με τους φίλους μου ότι ακόμη και ένας άντρας θα μπορούσε να περάσει ως μια όμορφη γυναίκα», εξηγεί μιλώντας για την απόφαση του να πειραματιστεί στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Η φιναλίστ του Miss Virtual Καζακστάν ήταν άντρας και δίχασε μόλις είπε την αλήθεια για την απόφαση Facebook Twitter

Ισχυρίστηκε πως μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα και πως το πέτυχε με έναν φωτογράφο, ένα κομμωτή και έναν ειδικό στο μακιγιάζ, αλλά ομολογεί πως ήταν έκπληκτος όταν έφτασε στον τελικό.

Γενικά, οι περισσότεροι αντέδρασαν θερμά στην κίνησή του αυτή, αλλά υπήρξαν και οι επικριτές που χαρακτήρισαν ντροπή τα όσα έκανε και τον κατηγόρησαν πως πρόθεσή του ήταν να κερδίσει δημοσιότητα.

Κάποιοι ακόμη πιο καχύποπτοι λένε πως όλα ήταν σκηνοθετημένα από τη διοργάνωση των διαδικτυακών καλλιστείων, επιίσης για τη δημοσιότητα.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ