To Vanity Fair αφαίρεσε τον Τζέιμς Φράνκο από το εξώφυλλο

To Vanity Fair αφαίρεσε τον Τζέιμς Φράνκο από το εξώφυλλο Facebook Twitter
EPA
1

Ο Τζέιμς Φράνκο αφαιρέθηκε ψηφιακά από το εξώφυλλο του Vanity Fair, το οποίο φιλοξενεί τις Ρις Γουίδερσπουν, Όπρα Γουίνφρεϊ και άλλους σταρ του Χόλιγουντ, μετά από κατηγορίες για «ανάρμοστη» συμπεριφορά και σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον γυναικών που διατυπώθηκαν εναντίον του.

Η φωτογράφιση του εξωφύλλου έγινε από τη φημισμένη φωτογράφο Άνι Λίμποβιτς και αρχικά περιελάμβανε τον πρωταγωνιστή του «The Disaster Artist». Ωστόσο, μετά αφαιρέθηκε ψηφιακά.

«Πήραμε την απόφαση να μη συμπεριλάβουμε τον Τζέιμς Φρανκο στο εξώφυλλο, όταν μάθαμε για τις κατηγορίες για "ανάρμοστη" συμπεριφορά που έγιναν εναντίον του», ανέφερε στον Hollywood Reporter εκπρόσωπος του Vanity Fair.

Ο Τζέιμς Φράνκο κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από πέντε γυναίκες, μετά την εμφάνισή του στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, όπου μάλιστα τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ για το ρόλο του στην ταινία «The Disaster Artist».

Ο Φράνκο δεν έχει απαντήσει σε αιτήματα για σχόλια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η τελική σύνθεση των αστέρων που απαρτίζουν το εξώφυλλο, από αριστερά προς δεξιά είναι: Όπρα Γουίνφρεϊ, Νικόλ Κίντμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Τομ Χανκς, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Ζεντέγια, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κλερ Φόι, Μίχαελ Σάννον, Χάρισον Φορντ, Γκαλ Γκαντότ, ο αρχισυντάκτης του Vanity Fair, Γκρέυντον Κάρτερ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Εκτός από την διαγραφή του Τζέιμς Φράνκο από το εξώφυλλο του περιοδικού, δεν πέρασε απαρατήρητη η «γκάφα» στο θρυλικό Hollywood Issue.

Πολλά ήταν τα σχόλια στα social media για την Όπρα Γουίνφρεϊ η οποία εμφανίζεται σε εσωτερική φωτογραφία του περιοδικού με τρία χέρια, ενώ η Ριζ Γουίδερσπουν μοιάζει να έχει τρία πόδια.

Γουίδερπσουν και Γουίνφρεϊ ανταποκρίθηκαν με χιούμορ. «Λοιπόν... υποθέτω ότι τώρα όλοι ξέρουν πως έχω 3 πόδια. Ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε για αυτό που είμαι» έγραψε στο Twitter η Γουίδερσπουν, ενώ η Γουίνφρεϊ της απάντησε: «Αποδέχομαι το τρίτο πόδι σου. Και ξέρω ότι και εσύ αποδέχεσαι το τρίτο χέρι μου».

Με πληροφορίες από TIME

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM