Απεργία την Πρωτομαγιά

Τι αποφάσισε να κάνει ο άντρας που είχε «πιάσει» το όνομα 'Chicago West' στο Twitter

Τι αποφάσισε να κάνει ο άντρας που είχε «πιάσει» το όνομα 'Chicago West' στο Twitter Facebook Twitter
0

Η Kim Kardashian και ο Kanye West υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους ένα κοριτσάκι αυτή την εβδομάδα και σύντομα θα λάβουν ένα άλλο δώρο.

Παρά τις φήμες ότι το παιδί θα ονομάζονταν Donda, όπως η μητέρα του Kanye, το ζευγάρι επέλεξε να δώσει στη μικρή το όνομα Chicago West, μια αναφορά στην γενέτειρα του Kanye.

Θα περίμενε κανείς πως η Κιμ, άκρως επιδέξια με τα  social media, θα είχε προβλέψει τα πάντα σχετικά με το όνομα, αλλά της διέφυγε μια λεπτομέρεια.

Το όνομα Chicago West, είναι «πιασμένο» στο Twitter.

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της σελίδας του Twitter με το όνομα @ChicagoWest προσφέρθηκε να δώσει το λογαριασμό στο ζευγάρι δωρεάν.

Ο άντρας που είχε το λογαριασμό δήλωσε πως του φαίνεται λάθος να το πουλήσει και πως (παραδόξως) θέλει να το παραχωρήσει αφιλοκερδώς.

Ο Jon Wyatt, αγρότης και φαινομενικά γενναιόδωρος άνθρωπος, δεν έχει καμία επικοινωνία για την ώρα με τους διάσημους γονείς ενώ όπως ανέφερε, το όνομά του στο Twitter ήταν έμπνευση από την εποχή που μετακινήθηκε από το Σικάγο στα δυτικά.

Φαίνεται ότι ο Wyatt δεν είναι μεγάλος φαν των social media καθώς επέστρεψε στο Twitter αφότου Kim και Kanye ανακοίνωσαν το όνομα του μωρού τους, στέλνοντάς τους ένα υποστηρικτικό tweet, το πρώτο του από το 2014.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM