Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στο θέατρο: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση»

Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στο θέατρο: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση» Facebook Twitter
1

Το θέατρο Χυτήριο απέλυσε χθες τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου και όλα δείχνουν πως η παράσταση είναι έτοιμη να συνεχιστεί.

Φαίνεται μάλιστα πως η ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο για πρόβες καθώς χθες η συμπρωταγωνίστριά της Κόνι Μεταξά δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories του Instagram, η οποία δείχνει το νέο θίασο.

Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στο θέατρο: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση» Facebook Twitter

Το ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη έχει πλέον πάρει ο Σωτήρης Καλυβάτσης ενώ το κενό καλύπτει ο Μάνος Πίντζης.

Ωστόσο το θέμα δεν έχει λήξει και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

«Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά από εδώ και πέρα η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οποιαδήποτε δήλωση και αναπαραγωγή κάνει κακό στα παιδιά μου. Θα ήθελα να τελειώσει εδώ... Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον...» ανέφερε  η ηθοποιός σε εκπομπή του Epsilon.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι δικαιώθηκε μετά από την απόφαση του θεάτρου να θέσει εκτός τον Μάνο Παπαγιάννη είπε «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση».

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το θέατρο έπρεπε να πει μια εβδομάδα ο ένας και μια εβδομάδα ο άλλος ή κάτι τέτοιο, μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση. Δεν έλαβε καθόλου υπόψη το γεγονός ότι αυθαίρετα το ξεκίνησε όλο αυτη αποφασίζοντας με το έτσι θέλω να κόψει μια κίνηση που όφειλε από το συμβόλαιο της να κανει και μετά να χει το θράσος να του απαντα ορθά κοφτά και με υφακι και έπειτα να βρίζει αντί να δώσει εξηγήσεις ευγενικά και να ζητήσει συγγνώμη από τον Παπαγιάννη. Φυσικό ήταν να εκνευριστει για κάτι που τον αδικούσε επαγγελματικά και το ξεκινησε αυτή. Υπάρχει κι αυτή η βία λοιπόν. Και ένας άνθρωπος έχασε έτσι τη δουλειά του. Αυτός δεν έχει παιδιά; Αλλά βέβαια είναι άντρας, δεν πειράζει...