Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Kelis αποφάσισε να γίνει (και) αγρότισσα

Η Kelis αποφάσισε να γίνει (και) αγρότισσα Facebook Twitter
0

Η τραγουδίστρια Kelis έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, αλλά ποτέ δεν έκρυψε πως η δεύτερη αδυναμία της, μετά τη μουσική, είναι το φαγητό και η μαγειρική.

Μέχρι τώρα έχει γράψει ένα βιβλίο μαγειρικής και το 2014 κυκλοφόρησε έναν δίσκο με την ονομασία «Food».

Σήμερα αποκάλυψε ότι αυτό της το πάθος ανεβαίνει κλίμακα, καθώς αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα αγρόκτημα ώστε να μπορέσει να καλλιεργήσει τα δικά της οπωροκηπευτικά.

Μιλώντας στο περιοδικό Architectural Digest, η Kelis αποκάλυψε ότι πουλά το σπίτι της στο Glendale του Λος Άντζελες και μετακομίζει, ώστε να μπορέσει να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στο τι καταναλώνουν τα παιδιά της.

«Τώρα που έχω αυτά τα δύο αγόρια, θέλω να ελέγξω λίγο περισσότερο το πώς τρώμε» είπε αναφερόμενη στην απόφαση που πήρε για χάρη της οικογένειάς της. «Αγοράζουμε ένα αγρόκτημα, γι 'αυτό μετακομίζουμε έτσι ώστε να μπορούμε να καλλιεργούμε τα πάντα».

Το σπίτι που πωλεί η Kelis είναι πραγματικά όμορφο και το περιοδικό σημειώνει πως για να το αφήνει, αυτό σημαίνει πως είναι πραγματικά προσηλωμένη στο να γίνει αγρότισσα και να αλλάζει τρόπο ζωής.

Δείτε το σπίτι της όταν το άνοιξε για να υποδεχθεί το Nowness:

 
Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM