Απεργία την Πρωτομαγιά

«Μου επιτέθηκε και αμύνθηκα»: Η απάντηση του Μάνου Παπαγιάννη για την καταγγελία του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου

«Μου επιτέθηκε και αμύνθηκα»: Η απάντηση του Μάνου Παπαγιάννη για την καταγγελία του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου Facebook Twitter
Ο Μάνος Παπαγιάννης και η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
6

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει η υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί αυτοπροσώπως σε οποιοδήποτε σχόλιο παρά μόνο μέσω της δικηγόρου του.

Ωστόσο τα όσα ανέφερε μέσω της δικηγόρου του δίνουν μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από εκείνη που παρουσίασε η Σοφία Παυλίδου.

Χθες εμφανίστηκε στο θέατρο, αλλά και πάλι δεν είπε κουβέντα...

 

Τι καταγγέλλει η Σοφία Παυλίδου

Η ηθοποιός, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση «Πετάει πετάει» ανέφερε πως δέχθηκε βίαιη επίθεση μέσα στο θέατρο Χυτήριο και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, μετά το τέλος της παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης τής ζήτησε το λόγο επειδή δεν είπε μια ατάκα και δεν έκανε κάποια κίνηση σύμφωνα με το ρόλο της. Μετά τη σύντομη λογομαχία και ενώ του εξήγησε πως δεν το έκανε επίτηδες, επέστρεψε στο καμαρίνι της και άρχισε να ξεβάφεται. Ωστόσο ο Μάνος Παπαγιάννης, κλότσησε την πόρτα και μπήκε μέσα αρπάζοντάς την από τον λαιμό.

Η Σοφία Παυλίδου ισχυρίζεται πως την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν και άλλοι ηθοποιοί της παράστασης, ενώ τα λεγόμενά της επιβεβαίωσε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που παίζει επίσης στο έργο. 

«Mου επιτέθηκε πρώτη και αμύνθηκα!»: Τι απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης

Ο Μάνος Παπαγιάννης μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει αυτοπροσώπως σε κανένα μέσο ενημέρωσης σχετικά με το περιστατικό, αλλά μόνο μέσω της δικηγόρου του που στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των όσων συνέβησαν.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Ελένη Τσαμολιά, ο Μάνος Παπαγιάννης δεν χειροδίκησε εναντίον της Σοφίας Παυλίδου, αντιθέτως προσπάθησε να την αποφύγει. 

«Με το πέρας της παράστασης πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια. Όντως απώθησε την κ. Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν», λέει η κα. Τσαμολιά. 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο Μάνος Παπαγιάννης που κατηγορείται από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου για ξυλοδαρμό;

 

Πολιτισμός
6

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM