Απεργία την Πρωτομαγιά

Επίθεση στον Γουάινστιν σε εστιατόριο - Πελάτης τον χαστούκισε και τον έβριζε

Επίθεση στον Γουάινστιν σε εστιατόριο - Πελάτης τον χαστούκισε και τον έβριζε Facebook Twitter
1

Επίθεση ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο της Αριζόνα δέχθηκε ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Ο 65χρονος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο σκάνδαλο με τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του, βρισκόταν στο εστιατόριο Elements για φαγητό, όταν ξαφνικά τον πλησίασαν δύο άντρες την ώρα που έφευγε και ο ένας του επιτέθηκε.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το TMZ, φαίνεται η στιγμή που ο ένας άντρας κατευθύνεται προς τον Γουάινστιν και τον χαστουκίζει δύο φορές, φωνάζοντάς του «φύγε από εδώ» και «είσαι ένα μάτσο σκ@@@». Την ίδια στιγμή ο άλλος άντρας τραβάει σε βίντεο το περιστατικό, με την συνοδεία του παραγωγού να προσπαθούν να τον σταματήσουν, ενώ ο πρώτος άντρας ακούγεται ακόμη να βρίζει τον Γουάινστιν. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης είχε ζητήσει νωρίτερα στον Γουάινστιν να βγάλουν μαζί φωτογραφία αλλά εκείνος αρνήθηκε. Μετά φέρεται να ζήτησε στον φίλο του να τον μαγνητοσκοπήσει, αφού πρώτα «ήπιε αρκετά ποτά». 

Ο διάσημος παραγωγός βρίσκεται από τις 11 Οκτωβρίου σε μια κλινική στην Αριζόνα για θεραπεία. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM