Η Έλεν Πέιτζ μόλις παντρεύτηκε με την Έμα Πόρτνερ

Η Έλεν Πέιτζ μόλις παντρεύτηκε με την Έμα Πόρτνερ Facebook Twitter
0

Η Έλεν Πέιτζ και η Έμα Πόρτνερ μόλις παντρεύτηκαν και το τον γάμο τους ανακοίνωσαν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και τρυφερά λόγια αγάπης.

«Δεν το πιστεύω πως μπορώ να αποκαλώ σύζυγο αυτήν την εκπληκτική γυναίκα», έγραψε στο μήνυμά της η Έλεν Πέιτζ, ανεβάζοντας συνολικά τρεις φωτογραφίες. 

Στην μία διακρίνονται τα χέρια τους με τις βέρες, στην άλλη ποζάρουν μαζί αγκαλιά και στην τρίτη απεικονίζεται μόνη της η Έμα Πόρτνερ. 

Η Έμα Πόρτνερ δημοσίευσε στον λογαριασμό της τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες, γράφοντας: «Μπορώ να αποκαλώ αυτήν την απίστευτη γυναίκα ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ». 

Can’t believe I get to call this extraordinary woman my wife. @emmaportner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ ellenpage στις

Το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του στα social media για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι.

Η Έλεν Πέιτζ, που είχε προταθεί για το Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Juno», είχε κάνει coming out τον Φεβρουάριο του 2014 για να βοηθήσει όσους άλλους είναι στη θέση της. 

«Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα...Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη», είχε δηλώσει τότε μιλώντας σε συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους στο Λας Βέγκας.

Η σύζυγός της, Έμα Πόρτνερ, είναι δασκάλα χορού στο Broadway Dance Center.

Happy Holigays ❤️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ ellenpage στις

❤️ @emmaportner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ ellenpage στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM