Γκάφα από το Παλάτι του Κένσιγκτον: Μόλις ξέχασαν την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον!

Γκάφα από το Παλάτι του Κένσιγκτον: Μόλις ξέχασαν την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον! Facebook Twitter
0

Στην εκπνοή κάθε χρόνου, το Παλάτι του Κένσιγκτον δίνει στη δημοσιότητα ένα αναμνηστικό που αφορά τις μεγάλες στιγμές της Βασιλικής Οικογένειας. Μόνο που φέτος στο σχετικό -συγκινητικό- βίντεο που θα απευθυνόταν στους Βρετανούς κάτι έλειπε... 

Για την ακρίβεια και όπως έσπευσε να παρατηρήσει ο βρετανικός Τύπος από το συγκεκριμένο βίντεο έλειπε η ανακοίνωση για την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, καθώς απ' ό,τι φαίνεται τα χαρμόσυνα νέα των γάμων του έτερου πρίγκιπα Χάρι με την πρώην ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ έχουν επισκιάσει τα πάντα. 

Η πρώτη μέρα του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ στο σχολείο, οι γάμοι της Πίπα Μίντλετον, η ανακοίνωση του αρραβώνα Χάρι - Μέγκαν και άλλες 7 μεγάλες στιγμές της βασιλικής οικογένειας "πρωταγωνιστούσαν" στο βίντεο, όχι όμως και η ανακοίνωση πως η Δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο της παιδί. 

Γκάφα από το Παλάτι του Κένσιγκτον: Μόλις ξέχασαν την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον! Facebook Twitter

Μάλιστα, πρόκειται για το γεγονός, για το οποίο το BBC διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματος του τον περασμένο Σεπτέμβριο... Πάντως και παρά τα σχόλια που υπήρξαν στα social media, αλλά και στις εφημερίδες, γι' αυτή τη σημαντική παράλειψη, από το Παλάτι του Κένσιγκτον μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση... 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM