Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έφτιαξε θρησκευτικό πίνακα και τον πουλάει στο Instagram

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έφτιαξε θρησκευτικό πίνακα και τον πουλάει στο Instagram Facebook Twitter
1

Ένα νέο χαρακτηριστικό στο βιογραφικό μπορεί να προσθέσει πλέον ο Τζάστιν Μπίμπερ- αυτό του ζωγράφου. 

Ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram την φωτογραφία ενός θρησκευτικού πίνακα που φιλοτέχνησε ο ίδιος, τον οποίο και πουλάει όπως λέει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο πίνακας απεικονίζει έναν μεγάλο σταυρό που μοιάζει σαν να λιώνει και στο φόντο υπάρχουν μαύρα σύννεφα καπνού. Το έργο ονομάζεται «Calvary» και τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν στη βοήθεια των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών της Καλιφόρνια. 

Αν και ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν διευκρινίζει πώς ακριβώς σκοπεύει να πουλήσει τον πίνακα, η ανάρτηση μέχρι στιγμής μετρά σχεδόν 2 εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια. 

Ο νεαρός τραγουδιστής χρησιμοποιεί συχνά τον λογαριασμό του για να προωθήσει θέματα σχετικά με την αγάπη και την αλληλεγγύη, ενώ το bio παραπέμπει σε ένα βίντεο για τον Χριστιανισμό. Επίσης πολύ συχνά δημοσιεύει διάφορες θεωρίες για το Θεό. 

Selling this painting I did called “Calvary” ALL PROCEEDS GO TO WILDFIRES IN CA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM