Γιατί όλοι αύριο περιμένουν την Μαράια Κάρεϊ «στη γωνία»

Γιατί όλοι αύριο περιμένουν την Μαράια Κάρεϊ «στη γωνία» Facebook Twitter
0

Η Mariah Carey είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της μετά το περσινό φιάσκο που πέρασε στην ιστορία ως η χειρότερη εμφάνισή της.

Η καταστροφική περφόρμανς της την παραμονή της περσινής Πρωτοχρονιάς στην Times Square προκάλεσε χιλιάδες δημοσιεύματα, απείρως περισσότερα χλευαστικά μηνύματα στα social media και μια μεγάλη διαμάχη μεταξύ των διοργανωτών και της τραγουδίστριας.

Το playback, o συγχρονισμός με τους χορευτές, η στάση της τραγουδίστριας όταν κατάλαβε πως όλα είχαν αρχίσει να πηγαίνουν πολύ λάθος, έφεραν τίτλους όπως «Ο Πρωτοχρονιάτικος εφιάλτης της Μariah Carey».

Ιδού το βίντεο με την περσινή χάλια-εμφάνιση:

 

Και ενώ κανείς θα περίμενε πως κανείς δεν θα ήθελε μια ακόμη καλλιτεχνική τραγωδία, και οι δύο πλευρές φαίνεται πως ρισκάρουν μια ακόμη Πρωτοχρονιά με την ερμηνεύτρια του «Αll i want for Christmas».

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε λοιπόν ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην Times Square της Νέας Υόρκης για να τραγουδήσει και πάλι μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους και εκατομμύρια τηλεθεατές.

«Όλοι μας συμφωνούμε ότι πέρυσι τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει» παραδέχθηκε η Carey σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε από κοινού με την εταιρεία του παραγωγού Dick Clark, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.


Ωστόσο πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς προχωράμε μπροστά και θα προσφέρουμε μια απίστευτη βραδιά μουσικής και διασκέδασης».

Kαι αυτό ήταν αρκετό ώστε τα ταμπλόιντς να ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια τους για το πρωινό της 1ης Ιανουαρίου.

Ο Ryan Seacrest, ο παρουσιαστής της βραδιάς είναι όμως πολύ αισιόδοξος και υποστηρικτικός. Δηλώνει ότι το αστέρι θα προσπαθήσει να διαγράψει από το μυαλό των φανς της την φετινή παράσταση και τονίζει πως της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Εν τω μεταξύ, η TMZ αναφέρει ότι η Mariah Carey σχεδιάζει να δώσει ένα μοναδικό σόου που θα κάνει όντως τους πάντες να ξεχάσουν για πάντα το περσινό φιάσκο.

Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει καμιά πληροφορία για το θέαμα, αλλά εκτιμάται πως η τηλεθέαση θα χτυπήσει ρεκόρ γιατί κανείς δεν θέλει να χάσει μια πιθανή κακοτοπιά που θα γίνει και πάλι το πρώτο viral της χρονιάς.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM