Και οι άντρες σκοπεύουν να φορέσουν φέτος μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες σε μια κίνηση διαμαρτυρίας

Και οι άντρες σκοπεύουν να φορέσουν φέτος μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες σε μια κίνηση διαμαρτυρίας Facebook Twitter
1

Το μαύρο χρώμα φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τελικά σε όλες τις φετινές εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, αφού εκτός από τις γυναίκες θα το επιλέξουν και οι άντρες.

Πριν μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό πως πολλές ηθοποιοί σκοπεύουν να φορέσουν μαύρα στην φετινή τελετή απονομής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «επιδημία» σεξουαλικών παρενοχλήσεων που κλυδωνίζει το Χόλιγουντ. 

Σήμερα ο Ντουέιν Τζόνσον επιβεβαίωσε δημοσίως πως και οι άντρες θα κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της στυλίστριας Ilaria Urbinati στο Instagram, που ανακοίνωσε πως οι άντρες πελάτες της, ανάμεσά τους οι ηθοποιοί Ντουέιν Τζόνσον, Τομ Χίντλστον, Άρμι Χάμερ και Γκάρρεττ Χέντλουντ, θα φορέσουν επίσης μαύρο για συμπαράσταση στις γυναίκες συναδέλφους τους. 

Ο Ντουέιν Τζόνσον απάντησε στην ανάρτησή της, γράφοντας τη φράση «Ναι, θα το κάνουμε», ενώ το παράδειγμά της φαίνεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι στιλίστες του Χόλιγουντ, που έσπευσαν επίσης να συμφωνήσουν μαζί της.

Βέβαια να σημειωθεί πως στην περίπτωση των αντρών η κίνηση ενδεχομένως θα περάσει εντελώς απαρατήρητη καθώς παραδοσιακά όλοι συνηθίζουν να φορούν μαύρο κοστούμι.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Έτσι με συναισθηματικούς εκβιασμούς αναγκάζεις τον κόσμο να "συμπαρασταθεί" στο "κίνημα". Δεν έχει σήμασια αν ήξεραν και έβλεπαν αλλού, ή τι κάνει ο καθένας στην καθημερινότητα του, θα κριθούν από τα μαύρα ρούχα.