Απεργία την Πρωτομαγιά

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Σε καταστολή με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Σε καταστολή με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις Facebook Twitter
2

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας.

Ο παρουσιαστής ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

O ANT1 αναφέρει πως δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ιδιαιτέρως κρίσιμα.

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε καταστολή και σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν» για να δουν εάν ο οργανισμός του ανταποκρίνεται χωρίς μηχανική υποστήριξη και να έχουν μία πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του.

Το protothema.gr μεταδίδει επίσης πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το σφοδρό χτύπημα ενώ το χειρουργείο στο κεφάλι, στο οποίο υποβλήθηκε διήρκεσε οκτώ ώρες.

Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Πολιτισμός
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM