Η Μπριζίτ Μακρόν κατακλύζεται καθημερινά από επιστολές γυναικών που θέλουν να την ευχαριστήσουν

Η Μπριζίτ Μακρόν κατακλύζεται καθημερινά από επιστολές γυναικών που θέλουν να την ευχαριστήσουν Facebook Twitter
0

Με εκατοντάδες γράμματα γυναικών κατακλύζεται καθημερινά το Μέγαρο των Ηλυσίων, που γράφουν στην Μπριζίτ Μακρόν για να την ευχαριστήσουν που με την εικόνα της απέδειξε πως η ομορφιά και η γοητεία δεν είναι θέμα ηλικίας. 

Μπορεί το στιλ της και η διαφορά ηλικίας 24 ετών που έχει με τον σύζυγό της, Εμανουέλ Μακρόν, να προκάλεσα έντονες συζητήσεις όταν έγινε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αλλά όπως όλα δείχνουν η δημοτικότητα της Μπριζίτ Μακρόν κάθε άλλο παρά φθίνει με τον καιρό.

Αντιθέτως μόλις κατέρριψε το ρεκόρ στον αριθμό επιστολών που έχει λάβει ποτέ σύζυγος προέδρου, καθώς εκατοντάδες ώριμες γυναίκες τής γράφουν για να εκθειάσουν το στιλ της. 

Σύμφωνα με την Telegraph, στο Μέγαρο των Ηλυσίων καταφτάνουν καθημερινά περίπου 200 επιστολές από ανθρώπους που ζητούν από την Μπριζίτ Μακρόν τη γνώμη της για διάφορα θέματα.

Πηγές αναφέρουν πως στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι επιστολές προέρχονται από θαυμάστριες οι οποίες αντλούν έμπνευση από την σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο, συγχαίροντας την για που απέδειξε πως οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες μπορούν να γοητεύσουν μικρότερους άντρες. 

«Πολλές γυναίκες στα 60 και στα 70 τους γράφουν στην Μπριζίτ για να της πουν ευχαριστώ- "ευχαριστώ γιατί πριν πίστευα πως είναι αδύνατο", "ευχαριστώ επειδή πλέον τόλμησα να φορέσω ένα τέτοιο φόρεμα", "ευχαριστώ που μου έδειξες πως μπορώ να γοητεύω και στα 65 μου"», σχολίασε ο Pierre-Olivier Costa, σύμβουλος της Μπριζίτ Μακρόν. 

Τον Αύγουστο η Μπριζίτ Μακρόν είχε παραδεχθεί πως ποτέ δεν ξεχνά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον 40χρονο σύζυγό της και πως είναι κάτι που θυμάται κάθε πρωί όταν τον βλέπει. «[...] Εννοείται τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, εκείνος με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι είναι», είχε πει η 64χρονη Μπριζίτ. 

Για την ιστορία το προηγούμενο ρεκόρ επιστολών κατείχε η Κάρλα Μπρούνι, η οποία λάμβανε κατά μέσο όρο 35 επιστολές την ημέρα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ