Μια γαλαζοαίματη προσέβαλε τη Μέγκαν Μαρκλ μέσα στο Παλάτι; Κάποιοι λένε πως ναι

Μια γαλαζοαίματη προσέβαλε τη Μέγκαν Μαρκλ μέσα στο Παλάτι; Κάποιοι λένε πως ναι Facebook Twitter
0

Εδώ και μέρες τα φώτα της δημοσιότητας και η προσοχή των βρετανικών tabloids είναι αποκλειστικά στραμμένα στο πώς η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι και πρώην ηθοποιός, Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε να σπάσει το πρωτόκολλο και να βρεθεί προσκεκλημένο στο προ-Χριστουγεννιάτικο γεύμα της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Το ίδιο το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού και γενικώς σχολιάζεται ευμενώς ο ανανεωμένος αέρας που αυτό το ζευγάρι φυσάει στους σκουριασμένους θεσμούς και τις παραδόσεις της Βασιλικής Οικογένειας. 

Όμως, φαίνεται ότι κάποιοι αντιδρούν στην καταγωγή και την εθνικότητα της νέας μέλλουσας συζύγου και φροντίζουν με όσο βρετανικό φλέγμα περισσεύει να υπογραμμίζουν την απόσταση και ακριβώς αυτή την ταπεινή καταγωγή. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν από χθες τα βρετανικά tabloids, εστιάζοντας στο υπονοούμενο ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας. 

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ, συγγραφέα και κοσμική κυρία του Παλατιού, η οποία κατά το παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο για τις ρατσιστικές δηλώσεις της εναντίον μαύρων, τις οποίες ωστόσο είχε φροντίσει να καλύψει με μία επανορθωτική δήλωση. 

Μια γαλαζοαίματη προσέβαλε τη Μέγκαν Μαρκλ μέσα στο Παλάτι; Κάποιοι λένε πως ναι Facebook Twitter
 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου Lainey Gossip, η πριγκίπισσα κατέφθασε στην οικογενειακή συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας, στην οποία θα παρίστατο και η Μαρκλ, φορώντας μία περίτεχνη καρφίτσα που απεικόνιζε έναν αφρικανό, πιθανότατα σκλάβο, με το χαρακτηριστικό τουρμπάν της εποχής. 

Δεδομένου ότι η πριγκίπισσα του Κεντ εθεάθη να μιλά σ' εκείνο το γεύμα με τη Μέγκαν Μαρκλ, πλέον τα βρετανικά tabloids αναρωτιούνταν αν η μιγάδα ηθοποιός παρατήρησε αυτή την υπερμεγέθη καρφίτσα στο πέτο της γαλαζοαίματης και ποια άραγε να ήταν η αντίδραση της... 

Εννοείται ότι μέχρι στιγμής από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως σχόλιο, παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες της πριγκίπισσας Μάικλ κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με ρεπορτάζ που εστιάζουν στο άρρητο μήνυμα που ήθελε να στείλει στην ηθοποιό.

Με στοιχεία από το TheCut.com

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM