«Είμαστε ομάδα και τρελά ερωτευμένοι»: Ο Χιου Τζάκμαν μιλά για την σύζυγό του και πώς κρατούν δυνατό το γάμο τους

«Είμαστε ομάδα και τρελά ερωτευμένοι»: Ο Χιου Τζάκμαν μιλά για την σύζυγό του και πώς κρατούν δυνατό το γάμο τους Facebook Twitter
2

Ο Χιου Τζάκμαν εξακολουθεί να είναι τρελά ερωτευμένος με την σύζυγό του και δεν διστάζει να το δηλώσει δημοσίως, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς καταφέρνουν να κρατούν δυνατό το γάμο τους εδώ και 21 χρόνια. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του με την Ντέμπορα-Λι Φαρνές, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ένας από τους λόγους που λατρεύει τη σχέση που έχουν είναι επειδή ο δεσμός τους γεννήθηκε πολύ πριν ο ίδιος γίνει διάσημος. 

«Ένα από τα καλά στην καριέρα μου είναι πως ξεκίνησε αργά, αλλά η Ντεμπ κι εγώ ήμασταν ήδη μαζί, μια ομάδα, τρελά ερωτευμένοι, κι όλα είχαν γίνει πολύ νωρίτερα. Βλέπουμε τα καλά και τα άσχημα όπως είναι. Προτεραιότητά μας είναι η οικογένειά μας και είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, ό,τι κι αν γίνει», λέει ο 49χρονος ηθοποιός. 

«Είμαστε ομάδα και τρελά ερωτευμένοι»: Ο Χιου Τζάκμαν μιλά για την σύζυγό του και πώς κρατούν δυνατό το γάμο τους Facebook Twitter
Ο Hugh Jackman με την Deborra-lee Furness το 1995.

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, συνεχώς υπενθυμίζει στον εαυτό του πως δεν ήταν σήμερα εδώ που βρίσκεται χωρίς την 62χρονη σύζυγό του, την οποία αποκαλεί τον «βράχο» του, και προσθέτει ότι πάντα την βάζει σε πρώτη προτεραιότητα, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. 

«Ακόμη και στα Όσκαρ, βγαίνω έξω, βάζω το χέρι μου στην καρδιά μου και πάντα ψάχνω την Ντεμπ στο κοινό. Αμέσως μετά, δεν δέχομαι κανέναν στο καμαρίνι μου μέχρι να έρθει εκείνη. Επειδή αυτή είναι τα θεμέλιά μου, αυτή είναι ο βράχος, είναι το στήριγμα στην οικογένεια, είναι η ζωή μου», λέει ο Χιου Τζάκμαν. 

Ο ηθοποιός σπεύδει τέλος να τονίσει πως παρόλο που η καριέρα του είχε σκαμπανεβάσματα, νιώθει ασφαλής καθώς η σύζυγος και τα παιδιά του είναι πάντα εκεί για αυτόν. «Κάτω από την επιφάνεια, εκεί που είναι αληθινό, ζωντανό και βαθύ, αυτή είναι η αγάπη που μοιράζομαι με την Ντεμπ», καταλήγει. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Correlli» και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 17χρονο Όσκαρ και την 12χρονη Άβα. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM