«Ήταν μαφιόζοι τραμπούκοι»: Ο Πίτερ Τζάκσον κάνει αποκαλύψεις για τον Γουάισντιν

«Ήταν μαφιόζοι τραμπούκοι»: Ο Πίτερ Τζάκσον κάνει αποκαλύψεις για τον Γουάισντιν Facebook Twitter
0

Ο σκηνοθέτης Peter Jackson, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Harvey Weinstein πριν από δεκαετίες, δήλωσε τώρα ότι υποπτεύεται πως ο Weinstein και ο αδελφός του σκόπιμα σαμπόταραν και τιμωρούσαν τις ηθοποιούς που αρνήθηκαν να υποκύψουν στις σεξουαλικές τους ορέξεις.

«Θυμάμαι ότι η Miramax μας είπε ότι θα ήταν ένας εφιάλτης να δουλέψουμε μαζί τους και πως θα έπρεπε να τις αποφύγουμε με κάθε κόστος. Αυτό ήταν πιθανότατα το 1998», δήλωσε ο Jackson σε συνέντευξή του.

Οι ηθοποιοί Ashley Judd και Mira Sorvino κατήγγειλαν σεξουαλική κακομεταχείριση από τον Weinstein τον Οκτώβριο και από ό, τι λέει ο Jackson και οι δύο θα πρέπει να δέχτηκαν μεγάλα εμπόδια.

Ο Jackson συνεργάστηκε με τον Weinstein και την Miramax, αλλά είπε πως και η δική του εμπειρία ήταν κακή.

«Τότε δεν είχαμε λόγο να αμφισβητούμε τι μας λένε αυτοί οι τύποι», είπε ο σκηνοθέτης για τα αρνητικά σχόλια που είχε λάβει για ηθοποιούς όπως η Judd και η Sorvino. «Αλλά συνειδητοποιώ ότι αυτό ήταν πολύ πιθανό να είναι μια αρνητική εκστρατεία σε πλήρη εξέλιξη», πρόσθεσε.

«Τώρα υποψιάζομαι ότι είχαμε τροφοδοτηθεί με ψευδείς πληροφορίες και για τις δύο αυτές ταλαντούχες γυναίκες - και ως άμεσο αποτέλεσμα τα ονόματά τους είχαν αφαιρεθεί από τη λίστα μας», πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε επίσης πως η δική του συνεργασία με τα αδέλφια Weinstein την περίοδο της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ήταν πάρα πολύ δύσκολη και πως επέλεξε να μην ξαναδουλέψει μαζί τους. «Συμπεριφέρονταν σαν μαφιόζοι τραμπούκοι» λέει χαρακτηριστικά.

Η νομική ομάδα του Weinstein διέψευσε τους ισχυρισμούς και απάντησε πως ο παραγωγός δεν είχε ποτέ παρέμβει στα κάστινγκ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM