Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δώρισε κάποτε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια και πλήρωσε τους φόρους τους

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δώρισε κάποτε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια και πλήρωσε τους φόρους τους Facebook Twitter
Ο Ράντι Γκέρμπερ είναι στενός φίλος και συνεργάτης του Τζορτζ Κλούνεϊ στην εταιρία Casamigos.
5

Ο Ράντι Γκέρμπερ αποκάλυψε πως κάποτε ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε κάνει δώρο σε 14 φίλους του από 1 εκατομμύριο δολάρια στον καθένα.

Ο 56χρονος φίλος και συνεργάτης του Τζορτζ Κλούνεϊ στην εταιρία Casamigos και σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, είπε πρόσφατα σε συνέντευξη πως το 2013 ο διάσημος ηθοποιός είχε κάνει δώρο- έκπληξη σε 14 κολλητούς του, τους οποίους αποκαλεί ως «The Boys» από ένα εκατομμύριο δολάρια. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, αποφάσισε επίσης να τους πληρώσει τους φόρους τους για εκείνη τη χρονιά. 

«Είμαστε μια παρέα κολλητών που αποκαλούμαστε μεταξύ μας "The Boys". Ο Τζορτζ μας τηλεφώνησε και λέει, "Σημειώστε την ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου 2013 στο ημερολόγιο. Όλοι θα έρθετε σπίτι μου για φαγητό», αφηγείται στην συνέντευξή του ο Gerber. Όπως λέει, όταν πήγαν, βρήκαν σε καθεμιά από τις θέσεις του τραπεζιού πανάκριβους χαρτοφύλακες γνωστής μάρκας, που ο καθένας περιείχε ένα εκατομμύριο δολάρια σε χαρτονομίσματα των 20. Σύμφωνα με τον Gerber, οι φίλοι του Κλούνεϊ δεν είναι όλοι πλούσιοι και κάποιο είχαν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες να συντηρήσουν τις οικογένειές τους. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δώρισε κάποτε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια και πλήρωσε τους φόρους τους Facebook Twitter
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Σίντι Κρόφορντ και τον σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ σε κοινές τους διακοπές στην Βενετία.

«Τότε ο Τζορτζ ξεκινά να μας λέει, "Ακούστε παιδιά, θέλω να ξέρετε πόσα σημαίνετε για μένα και τη ζωή μου. Ήρθα στο Λος Άντζελες και κοιμήθηκα στον καναπέ σας. Είμαι τόσο τυχερός που έχω όλους εσάς στη ζωή μου και χωρίς εσάς δεν θα ήμουν σήμερα εδώ που είμαι. Οπότε έχει σημασία για μένα όσο είμαστε ακόμα μαζί να σας το ανταποδώσω. Οπότε θέλω όλοι να ανοίξετε τους χαρτοφύλακες», συνεχίζει την αφήγηση ο Rande Gerber, σημειώνοντας πως στο θέαμα των χρημάτων όλοι έπαθαν σοκ. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δώρισε κάποτε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια και πλήρωσε τους φόρους τους Facebook Twitter
Ράντι Γκέρμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία.

«Όλοι μας ανεξαιρέτως, και οι 14, πήραμε από ένα εκατομμύριο δολάρια. Είχαμε πάθει σοκ. Και ο Τζορτζ συνέχισε, "Ξέρω πως όλοι περάσαμε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, κάποιοι ακόμη τις περνάνε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας, μην ανησυχείτε ας πούμε για το σχολείο τους, μην ανησυχείτε για το αν θα μπορέσετε να πληρώσετε τα δάνεια. Όλοι σας φροντίσατε τον Τζορτζ και τώρα σας το ξεπληρώνει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πλήρωσα και τους φόρους σας οπότε το εκατομμύριο είναι όλο δικό σας"», συνέχισε ο 56χρονος συνεργάτης του ηθοποιού. 

Ο Gerber, που είναι αρκετά ευκατάστατος, είπε πως επέμενε να μην κρατήσει τα λεφτά αλλά ο Κλούνεϊ ήταν ανένδοτος, οπότε τα δέχθηκε και μετά τα δώρισε όλα σε φιλανθρωπίες. 

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μαλιστα. Κι αυτη η ¨ειδηση¨ βγηκε τελειως τυχαια τωρα... Τι παει να σωσει ο Κλουνυ με τετοιου ειδους crisis mgmt τακτικες; Δεν φτανει που χρονια βοηθουσε αυτος κι ο Ματ Ντειμον να κρυβουν τον Γουαινσταιν. Μετα τις αποτυγχημενες συνεντευξεις τους προσφατα που δεν καταφεραν να καλυψουν τις πραξεις τους, τι αλλο θα βγει στην φορα; Ο ψευτικος γαμος του; Η αληθινη σχεση του με τον αντρα της Σιντυ Κροφορντ, Αντυ Γκερμπερ, ο οποιος μαλιστα εντελως τυχαια εβγαλε αυτην την ειδηση;; ΜΒΑ στο reputation και crisis mgmt αυτο το Χολλυγουντ.
Ναι, ιδίως όταν ο κολλητός-κολλητός του Κλούνει, ο Γκέρμπερ κατά λάθος (εντελώς, ε;) μιλάει για την γενναιωδορία του, ιδίως τώρα. Μετά από τον χαμό που γίνεται στο Χόλλυγουντ. Μα εντελώς κατά λάθος του ξέφυγε αυτή η μυστική γενναιοδωρία. Τι καλός άνθρωπος. Που δεν έχει καμία βλέψη για πολιτική. Και τίποτα δεν κρύβει στην ντουλάπα του. Και δεν ξέρει τι θα πει crisis management.
ελπίζω η πηγή να μην ήταν το κουλούρι μόνο, θα το έβλεπα άνετα, καθώς ταιριάζει με το σενάριο της συμμορίας των 11, που θα μπορούσαν να γίνουν και 14.
Από τον πολύ σαρκασμό μη σου φύγει κανας πόντος στο καλτσόν. Ασχολήσου λίγο με τα γεγονότα κι αυτά που εδώ και χρόνια είναι κοινό μυστικό πριν πέσεις στην παγίδα των publicists του κάθε celebrity, όπως έπαθες με την συγκεκριμένη "είδηση". Σε λίγο θα μας πεις ότι το κοινό μυστικό που ήταν ο Kevin Spacey, o Harvey Weinstein, ο Bryan Singer κι άλλοι τόσοι που βγήκαν στην φόρα, ενώ ο κόσμος που ήξερε και φώναζε, είναι κι αυτά ψέμματα. Γιατί κολλητάρι του Harvey ήταν ο Clooney και δεν τον συμφέρει, τώρα που έστρωσε τον δρόμο για το προεδριλίκι. Δες τι κράξιμο τρώει επιτέλους ο άλλος κολλητός του, Matt Damon, για τις @@ριες που λέει. Όλοι στο κόλπο ήταν και τώρα πάνε με επικοινωνιακές μπουρδίτσες να το γλυτώσουν. Ή μήπως πιστεύετε πραγματικά ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εμφανίζεται στα media για τους celebrities είναι εντελώς τυχαίο;;;;;;;;;; Μπουαχαχα!!!Α, εκτός κι αν είσαι κι εσύ συνάδελφος από το κύκλωμα και γνωρίζεις, wink, wink, whatever you say bro... Το ανέκδοτο με τον Gandalf/Ian McKellen το έχετε ακούσει; Όχι; Ποπκορν να ετοιμάσετε.