Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Αλέξια αποκάλυψε πως στα 12 της δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση

Η Αλέξια αποκάλυψε πως στα 12 της δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
0

Η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως σε ηλικία 12 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Η Αλέξια μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ γύρω από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση, που άρχισαν αυτά να γίνονται γνωστά και μπόρεσαν οι γυναίκες άφοβα να μιλήσουν» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Το είπα αμέσως στους γονείς μου ότι κάτι συνέβη... ήμουν 12 χρονών. Ευτυχώς δεν με άγγιξε. Μόνο με λόγια και με χειρονομία που την απέφυγα εγώ. Ήταν αρκετά και τα δύο για να με τραυματίσουν, χωρίς να με αγγίξει κανένας. Άλλο πρόσωπο στη δεύτερη περίπτωση. Και τα δύο πάρα πολύ γνωστά», είπε.

«Το είπα στους γονείς μου και θύμωσαν αλλά αυτός ήταν πολύ ισχυρός. Η κίνηση - ούτε καν άγγιγμα - με τραυμάτισε σε όλη μου τη ζωή», πρόσθεσε η Αλέξια.

Ο δεύτερος μου είπε «Αν πας Ελλάδα αυτά θα πρέπει να τα συνηθίσεις. Έτσι θα είναι στην Ελλάδα». Οπότε εγώ μίσησα την Ελλάδα που μου ανέφερε αυτός», κατέληξε η Αλέξια.

 

Δεν το είπα ποτέ δημόσια και θέλω να το πω γιατί θέλω να ξεφοβηθούν οι γυναίκες». Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη τραυματική εμπειρία που βίωσε η Αλέξια, ενώ αποκάλυψε ότι της έχει ξανασυμβεί.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM