Απεργία την Πρωτομαγιά

Μόνο άντρες επιτρέπονται στη συναυλία του Nelly στη Σαουδική Αραβία

Μόνο άντρες επιτρέπονται στη συναυλία του Nelly στη Σαουδική Αραβία Facebook Twitter
2

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία ο διάσημος ράπερ, Nelly Jeddah, για να πραγματοποιήσει συναυλία στη χώρα μόνο για ανδρικό κοινό.

Ωστόσο, η εν λόγω συναυλία δεν θα έχει καμία σχέση με τα σόου που κάνει συνήθως ο Νelly καθώς στην συντηρητική Σαουδική Αραβία πιθανότητα το κοινό δεν θα δει πολλά λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στη χώρα για τους καλλιτέχνες που τραγουδούν για σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Ο Nelly θα εμφανιστεί μαζί με τον αλγερινό τραγουδιστή Cheb Khaled, έναν πιο φιλικό στα ήθη της χώρας σόουμαν.

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 14 Δεκεμβρίου και επί της ουσίας αποτελεί μέρος της προσπάθειας της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας για την χαλάρωση των περιορισμών στην ψυχαγωγία. Είναι ένα μικρό αλλά βασικό στοιχείο του 32χρονου φιλόδοξου εκσυγχρονιστή  πρίγκιπα Μωάμεθ Μπιν Σαλμάν.

Τα εισιτήρια πάντως για την συναυλία διατίθενται μόνο σε άντρες έναντι 120 δολαρίων. Ο Nelly θα είναι ο δεύτερος διάσημος τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στη Σαουδική Αραβία αυτή τη χρονιά μετά τον Toby Keith.

Ο Keith όπως έγινε γνωστό είχε λάβει σαφείς οδηγίες για το ποια τραγούδια θα παίξει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τις ίδιες οδηγίες θα λάβει και ο Nelly.

Πολιτισμός
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Για να το παίζουν θιγμένοι οι δήθεν προοδευτικοί. Ταυτόχρονα, όποιος δεν θέλει ανεξέλεγκτη μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη είναι Ναζί και φασίστας.