Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί διάσημοι κάτω των 30

Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί διάσημοι κάτω των 30 Facebook Twitter
Τα σουπερμόντελ Jourdan Dunn και Karlie Kloss.
0

Τα σουπερμόντελ Jourdan Dunn και Karlie Kloss μαζί με τις ηθοποιούς Zoe Kravitz και Amandla Stenberg συγκαταλέγονται σε όσους περιλαμβάνονται στην φετινή λίστα «30 under 30» του Forbes για το 2018.

Η ετήσια λίστα περιέχει συνολικά 600 ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών από 20 κατηγορίες, όπως επιχειρήσεις, τέχνη, Χόλιγουντ και ψυχαγωγία, τεχνολογία, φαγητό και ποτό και πολλές ακόμη. Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει 30 πρόσωπα, που έχει επιλεχθεί από ειδικούς κριτές. 

Πρώτη στην κατηγορία celebrities είναι 27χρονη Jourdan Dunn, μοντέλο από τη Βρετανία και ετήσιο εισόδημα άνω των 3 εκατ. δολαρίων, η οποία έχει επίσης συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Η Dunn είναι το πρόσωπο της εταιρίας καλλυντικών Maybelline και σχεδιάστρια της γραμμής LONDUNN για την εταιρία ρούχων Missguided. 

Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί διάσημοι κάτω των 30 Facebook Twitter
Η Zoe Kravitz.

Η στενή της φίλη, Karlie Kloss, συγκαταλέγεται επίσης στη λίστα, ούσα ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως αλλά και για τη δράση της ΜΚΟ οργάνωσης «Kode with Klossy» που έχει δημιουργήσει.

Στη λίστα περιλαμβάνεται επίσης η ηθοποιός Zoe Kravitz, που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Mad Max: Fury Road, στην τηλεοπτική σειρά «Big Little Lies» και ήταν και το πρόσωπο της σειράς προϊόντων ομορφιάς YSL beauty. 

Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί διάσημοι κάτω των 30 Facebook Twitter
Ο YouTuber και beauty influencer Manny Gutierrez.

Η Amandla Stenberg, που είναι 19 ετών και η μικρότερη σε ηλικία στη λίστα, συμπεριλήφθηκε για τις υποκριτικές της ικανότητες στα «Hunger Games» και «Everything, Everything» αλλά και την ενεργό δράση της ως ακτιβίστρια για την ισότητα των δικαιωμάτων. 

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης η ράπερ Cardi B (25), ο τραγουδιστής Khalid (19), ο Joe Jonas (28), η ηθοποιός Riley Keough (28), ο beauty influencer Manuel Gutierrez (26), ο ράπερ Travis Scott (26) και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Hailee Steinfeld (20). 

Το περιοδικό Forbes κυκλοφορεί με τέσσερα εξώφυλλα, στα οποία πρωταγωνιστούν η Karlie Kloss, ο Kendrick Lamar, ο DJ Zedd και η Whitney Wolfe Herd, που στα 28 της χρόνια έχει μετατρέψει σε «χρυσωρυχείο» το dating app για γυναίκες, Bumble. 

Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί διάσημοι κάτω των 30 Facebook Twitter
Ολόκληρη η λίστα «30 UNDER 30- Celebrities».
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM