Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι εμφανίζονται στην νέα ταινία «Star Wars: The Last Jedi»

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι εμφανίζονται στην νέα ταινία «Star Wars: The Last Jedi» Facebook Twitter
0

Ο Τζον Μπογιέγκα, που παίζει τον Φιν στο επερχόμενο «Star Wars: The Last Jedi», αποκάλυψε πως οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι θα εμφανιστούν στην νέα ταινία, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. 

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, οι πρίγκιπες θα εμφανιστούν μεν στην ταινία αλλά θα υποδύονται δύο Stormtroopers. Μάλιστα, όπως σχολίασε ο ίδιος, το να τους βλέπει «ντυμένους με τα κοστούμια των Stormtroopers» δίπλα από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές ήταν σαν μια «αλλόκοτη αντίθεση μιας περίεργης οικογένειας». «Για μένα ήταν ό,τι καλύτερο και για τους δύο κόσμους», πρόσθεσε ο Τζον Μπογιέγκα. 

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι εμφανίζονται στην νέα ταινία «Star Wars: The Last Jedi» Facebook Twitter

Οι σχετικές φήμες κυκλοφόρησαν πρώτη φορά τον Αύγουστο και σύμφωνα με τον Μπογιέγκα οι δύο πρίγκιπες έκαναν τις σκηνές όταν επισκέφθηκαν πέρυσι το πλατό όπου γίνονταν τα γυρίσματα της νέας ταινίας. Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στα Pinewood Studios, που βρίσκονται έξω από το Λονδίνο, οι Ουίλιαμ και Χάρι συναντήθηκαν με μέλη του καστ, ανάμεσά τους οι Μαρκ Χάμιλ, Ντέιζι Ρίντλεϊ και Τζον Μπογιέγκα, ενώ παρόντες ήταν επίσης οι BB-8 και Chewbacca. Σε φωτογραφίες και βίντεο που είχε δημοσιεύσει τότε το παλάτι, οι πρίγκιπες φαίνονταν να διασκεδάζουν δεόντως την επίσκεψή τους παίζοντας μεταξύ άλλων με φωτόσπαθα. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρίγκιπες εμφανίζονται σε μια σκηνή απέναντι από τον Γκάρι Μπάρλοου, επειδή όμως είναι ντυμένοι με το κοστούμι των Stormtroopers οπότε φορούν μάσκα, δεν αναγνωρίζονται.

Για την ιστορία αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά αφού στην ταινία «Star Wars: The Force Awakens», ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε κάνει παρόμοια guest εμφάνιση, παίζοντας πάλι έναν Stormtrooper σε μια σκηνή με την Ρίντλεϊ. 

 

Η ταινία «Star Wars: The Last Jedi» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου. Δείτε το trailer:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM