Νικήτρια η Αθηνά Ωνάση στο διαζύγιό της με τον Αλβάρο

Νικήτρια η Αθηνά Ωνάση στο διαζύγιό της με τον Αλβάρο Facebook Twitter
0

Μετά από έναν χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατομμυρίων ευρώ η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιο, που βγήκε τελικά κοινή συναινέσει. 

Την είδηση για το διαζύγιο μετέδωσε το γερμανικό περιοδικό Bunde, το οποίο σε σχετικό δημοσίευμα σχολιάζει πως το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να λήξει την μεταξύ τους διαμάχη προς μία ειρηνική λύση. Σύμφωνα με το περιοδικό οι δύο αντίδικοι εκπροσωπήθηκαν στο Βελγικό Δικαστήριο, με τους δικηγόρους τους να ζητούν να έρθει γρήγορα μία συμφωνία.

Η Αθηνά Ωνάση  φέρεται να παρουσίασε στο δικαστήριο φάκελο με αδιάσειστα στοιχεία για την διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ αποδεικνύοντας ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Βραζιλιάνο ιππέα εκείνος τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την βελγίδα.

Όπως αναφέρεται στο γερμανικό περιοδικό ο Αλβάρο ζητούσε 11 εκατομμύρια σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ, καθώς επίσης και άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά με συνολική αξία 400.000.000 δολάρια. Τελικά φέρεται να αρκέστηκε σε ένα πολύ μικρότερο ποσό από τα 400.000.000 δολάρια που ζήτησε αρχικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, παραιτήθηκε από οποιαδήποτε άλλη διαμάχη, ώστε να προχωρήσει τη σχέση του με την σύντροφό του, Ντενίζ Σεβέρο.

Η λύση του γάμου, ήρθε λίγο μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Αλέξης Μανθεάκης, ότι ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, στα 8 από τα 11 χρόνια γάμου του με την Αθηνά Ωνάση, είχε παράλληλη σχέση με Βελγίδα καλλονή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM