Η Björk φωτογραφήθηκε για το νέο της άλμπουμ «Utopia» με Strap-On και μια φλογέρα στο στόμα

Η Björk φωτογραφήθηκε για το νέο της άλμπουμ «Utopia» με Strap-On και μια φλογέρα στο στόμα Facebook Twitter
3

Η Björk, διάσημη (και) για τις ενδυματολογικές επιλογές της, φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του επερχόμενου άλμπουμ της «Utopia» φορώντας μεταξύ άλλων κι ένα Strap-On και παρόλο που κατά καιρούς έχει επιλέξει πολλά ευφάνταστα, ενίοτε στα όρια του κιτς, «κοστούμια», η τελευταία της εμφάνιση συζητήθηκε ποικιλοτρόπως.

Στο εξώφυλλο του «Utopia», μιας δημιουργίας του Jesse Kanda σε συνεργασία με τους James Merry και Hungry, η Björk με βαμμένο πρόσωπο, μερικώς καλυμμένο από πέρλες, ποζάρει για τον φακό του Santiago Felipe, φορώντας σε μία από τις φωτογραφίες μια ολόσωμη γαλάζια φόρμα του Ουκρανού σχεδιαστή Paskal κι ένα Strap-On, ενώ ταυτόχρονα παίζει φλογέρα.

#utopia out november 24 / photos by @santiagraphy / makeup by @isshehungry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Björk (@bjork) στις

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τυχερό (2 εξαιρετικά άλμπουμ που της έφτιαξαν κάποιοι υπερταλαντούχοι κάποτε πολύ πολύ πολύ παλιά), υπερπλούσιο, αστοιχείωτο βλαχαδερό Ισλανδίας στην παρακμή της δηθενιάς της. Ούτε φαλλό δεν ξέρει να διαλέξει πια.