Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης

Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης Facebook Twitter
7

Η αξία της Βασίλισσας της ποπ Μαντόνα ανέρχεται σε πάνω από 800 εκατομμύρια δολάρια. Συνεπώς η εικόνα αυτή δεν είναι συνηθισμένη γιατί απαθανατίστηκε στην οικονομική θέση πτήσης.

Η 59χρονη σταρ, η οποία πρόσφατα μετακόμισε στη Λισαβόνα για χάρη τους γιου της, πέταξε με πτήση της Air Portugal επιστρέφοντας από το Λονδίνο. Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως ο επιβάτης που την εντόπισε αναφέρει πως ήταν στην οικονομική θέση της οποίας τα εισιτήρια ξεκινούν από 50 ευρώ.

Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης Facebook Twitter

Η Μαντόνα δεν είχε καθόλου μακιγιάζ και είχε αποχωριστεί ακόμη και τα μαύρα της γυαλιά τα οποία δεν βγάζει ποτέ όταν θέλει να περάσει απαρατήρητη.

Η σταρ ταξίδευε μόνη της και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον είχε βρεθεί στο Λονδίνο για να δει τον γιο της Ρόκο Ρίτσι.

Η φωτογραφία πάντως σόκαρε πολλούς φανς στο Twitter που αναρωτήθηκαν για τους λόγους που η Μαντόνα, μια από τις πλουσιότερες τραγουδίστριες του πλανήτη, δεν επέλεξε μια ιδιωτική πτήση ή έστω να ταξιδέψει στην πρώτη θέση.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM