ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Άννα Γουίντουρ αποκάλυψε ποιον δεν θα ξανακαλέσει ποτέ στο Met Gala - και ναι είναι αυτός που νομίζετε

Η Άννα Γουίντουρ αποκάλυψε ποιον δεν θα ξανακαλέσει ποτέ στο Met Gala - και ναι είναι αυτός που νομίζετε Facebook Twitter
0

Σε μία μάλλον ασυνήθιστη κίνηση για τα δικά της δεδομένα, η σιδηρά κυρία της μόδας, Άννα Γουίντουρ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, «The Late Late Show» και έπαιξε μαζί του το περίφημο παιχνίδι «Spill Your Guts or Fill Your Guts».

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρουσιαστής και καλεσμένος καλούνται να απαντήσουν σε προσωπικές ερωτήσεις ή να τις αποφύγουν τρώγοντας για τιμωρία αηδιαστικά πράγματα.

Μία από τις ερωτήσεις του Κόρντεν προς τη Γουίντουρ αφορούσε το ποιον δεν θα καλούσε ποτέ ξανά στο περίφημο Met Gala που διοργανώνει κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη.

Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue δεν απέφυγε την ερώτηση και απάντησε «Ντόναλντ Τραμπ».

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος όσο και η νυν σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ έχουν παρευρεθεί αρκετές φορές στη μεγάλη γιορτή της μόδας, αλλά φαίνεται πως δεν θα έχουν αυτό το προνόμιο ξανά.

Μία ακόμη άβολη ερώτηση για την Γουίντουρ ήταν όταν ο Βρετανός παρουσιαστής της ζήτησε να βάλει σε αξιολογική σειρά τους σχεδιαστές Τομ Φόρντ, Μάρκ Τζέικομπς και Ράλφ Λόρεν.

«Είναι όλοι τους αφέντες του σύμπαντος. Αλλά μόνο επειδή χθες το βράδυ τρώγαμε δείπνο μαζί, ο Τομ Φόρντ», απάντησε η Γουίντουρ που απέφυγε να πει ποιος εκ των υπόλοιπων δύο είναι καλύτερος και προτίμησε να φάει ένα κομμάτι πίτσα τυλιγμένο με μπέικον (σ.σ. κατά δήλωσή της σιχαίνεται το junk food).

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή «The Late Late Show»:

 
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM