Περίπου 200 γυναίκες κατηγορούν ανοιχτά τον σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ για σεξουαλική επίθεση

Περίπου 200 γυναίκες κατηγορούν ανοιχτά τον σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ για σεξουαλική επίθεση Facebook Twitter
0

Κοντά στις 200 έφτασαν οι γυναίκες που κατηγορούν -πλέον- ανοιχτά τον σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ για σεξουαλική παρενόχληση, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος των Los Angeles Times, Γκλεν Γουίπ. 

Μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως 38 γυναίκες είχαν ήδη παραδεχθεί ότι δέχθηκαν επίθεση από τον Τζέιμς, ενώ 31 από αυτές είχαν καταθέσει επισήμως. Όλες τις αποκαλύψεις έχει κάνει ως τώρα ο Γκλεν Γουίπ, ο οποίος ανεβάζει τον αριθμό των γυναικών που άνοιξαν το στόμα τους σε 200. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, μια ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Τόμπακ έτριψε τον καβάλο του στο πόδι της, ενώ μια άλλη παραδέχθηκε πως ο Τόμπακ της ζήτησε να τον αφήσει να αυνανιστεί μπροστά της, ενόσω θα την κοιτάζει στα μάτια. 

Όπως και στην περιβόητη υπόθεση «Χάρβεϊ Γουάινσταϊν», η κοινή γνώμη των ΗΠΑ είναι συγκλονισμένη αφού ο Τόμπακ είναι μια εξέχουσα φυσιογνωμία στην κινηματογραφική βιομηχανία. Δεν είναι λίγα τα θύματα, που, διαβάζοντας για τον Γουάινσταϊν, έφεραν στο νου τους τη δική τους περιπέτεια με τον Τόμπακ. 

«Σήμερα έκλαψα για πρώτη φορά από τότε που συνέβη», είπε η πρώην ηθοποιός και νυν μέλος ροκ συγκροτήματος, Λουίζ Ποστ, «έκλαψα για εκείνο το 20χρονο κορίτσι που έχασε κάτι πολύ σημαντικό εκείνη την ημέρα - την αθωότητά της». 

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν, λέει από την μεριά του: «Όταν ζούσα στη Νέα Υόρκη, τη δεκαετία του '90, αυτός ο άνθρωπος βρισκόταν παντού. Πήγαινε στις κοπέλες και έλεγε πως ήταν διάσημος σκηνοθέτης και προσπαθούσε να τις πείσει πως υπάρχει επαφή μεταξύ τους. Δεν δίσταζε να τους δείχνει και άρθρα εφημερίδα που πιστοποιούσαν ποιος είναι, έτσι ώστε να τις πείσει να πάνε κάπου πιο ήσυχα για να... συζητήσουν. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM