ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μοντέλο κατηγορεί διάσημο αμερικανό μάγο πως τη βίασε

Μοντέλο κατηγορεί διάσημο αμερικανό μάγο πως τη βίασε Facebook Twitter
Ο αμερικανός μάγος David Blaine και το μοντέλο Natasha Prince που τον κατηγορεί πως τη βίασε
0

Ο αμερικανός μάγος David Blaine κατηγορείται ότι βίασε ένα μοντέλο σε ένα σπίτι στο Λονδίνο πριν από μια δεκαετία.

Ο δικηγόρος του Βlaine δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται έντονα τον ισχυρισμό του μοντέλου Natasha Prince η οποία σε μια συνέντευξη στην αμερικανική ιστοσελίδα «The Daily Beast» εξομολογήθηκε  ότι ο μάγος την βίασε σε ένα σπίτι στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2004, λίγους μήνες μετά τα 21α γενέθλιά της.

Ο Blaine, που είναι εξαιρετικά διάσημος στη Νέα Υόρκη ως καλλιτέχνης ψευδαισθήσεων, έγινε εξαιρετικά δημοφιλής και στη Μεγάλη Βρετανία το προηγούμενο έτος, όταν έζησε χωρίς φαγητό για 44 ημέρες σε κιβώτιο το οποίο είχε κρεμαστεί από γερανό κοντά στην Tower Bridge.

Η Prince που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά ζει στο εξωτερικό, δήλωσε στο Daily Beast ότι πέταξε στο Λονδίνο το 2016 για να αναφέρει τις καταγγελίες στις 16 Δεκεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα του Kensington.

Είπε ότι συναντήθηκε με τον Blaine σε ένα πάρτι στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2004 και ότι επισκέφθηκε το σπίτι του την επόμενη νύχτα. «Ήταν σαν πρεσβεία, με 20 ή 30 δωμάτια και πήρα ένα ανελκυστήρα μέχρι τον τρίτο ή τέταρτο όροφο», αναφέρει. Πρόσθεσε ότι ο μάγος της έδωσε ένα ποτό και στη συνέχεια την κάλεσε σε ένα παρακείμενο δωμάτιο, όπου συνέβη η φερόμενη επίθεση.

Ο δικηγόρος του Blaine, Marty Singer, αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς. «Ο πελάτης μου αρνείται έντονα ότι βίασε ή σεξουαλικά προσέβαλε οποιαδήποτε γυναίκα και αρνείται πως βίασε οποιαδήποτε γυναίκα το 2004», δήλωσε. Πρόσθεσε ότι «αν στην πραγματικότητα υπάρχει κάποια αστυνομική έρευνα, ο πελάτης μου θα συνεργαστεί πλήρως επειδή δεν έχει τίποτα να κρύψει».

Η αστυνομία στο Λονδίνο δήλωσε ότι κανείς δεν υποβάλλεται σε έρευνα αν και υπάρχει μια δήλωση που επιβεβαίωσε ότι οι αξιωματικοί από την αστυνομία της Μητροπολιτικής αστυνομίας για σεξουαλικές παραβάσεις διερεύνησαν έναν ισχυρισμό βιασμού.

«Ο ισχυρισμός αναφέρθηκε στην αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου 2016 από μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε σε μια διεύθυνση στο Τσέλσι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2004 όταν ήταν 21 ετών», αναφέρουν οι αρχές.

Δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις σε αυτό το στάδιο και οι έρευνες συνεχίζονται όπως αναφέρει ο Guardian.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM