Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλια Λ. Ντρέιφους μετά τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο του μαστού

Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλια Λ. Ντρέιφους μετά τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο του μαστού Facebook Twitter
0

Την πρώτη της φωτογραφία μετά την ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού δημοσίευσε στα social η Τζούλια Λούις Ντρέιφους.

Σχεδόν ένα μήνα από τη δημόσια παραδοχή της πως έλαβε τη σχετική διάγνωση την ημέρα που σημείωσε το ρεκόρ του έκτου Emmy για το ρόλο της ως Selina Meyer στην επιτυχημένη κωμωδία «Veep» του HBO, η ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία της μετά τη χημειοθεραπεία.

«Χημειοθεραπεία #2: φινίτο. Δεν κοροϊδευόμαστε εδώ πέρα», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στην φωτογραφία της που πόσταρε στο Instagram την Πέμπτη, στην οποία φορά γυαλιά ηλίου, ένα μαύρο φούτερ με την κουκούλα ανεβασμένη και έχει ζωγραφίσει ένα ψεύτικο μουστάκι στο πάνω χείλος της. 

Η Τζούλια Λ. Ντρέιφους στο μήνυμά της ευχαριστεί επίσης την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι αλλά και τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Veep», Τόνι Χέιλ και Τίμοθι Σίμονς, που υπήρξαν «ξεκαρδιστικοί και μια αξιαγάπητη έμπνευση» στην μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Επίσης συνοδεύει την ανάρτητή της και με ένα στίχο από το τραγούδι «Roar» της Κέιτι Πέρι, που είχε κυκλοφορήσει το 2013. 


Το συγκεκριμένο ποστ είναι το πρώτο από τότε που η ηθοποιός είχε ανακοινώσει μέσω social media ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. «1 στις 8 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού. Σήμερα, είμαι μια από αυτές. Τα καλά νέα είναι ότι έχω την πιο ένδοξη ομάδα οικογένειας και φίλων που με στηρίζουν και με φροντίζουν. Τα κακά νέα είναι ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο τυχερές, οπότε ας καταπολεμήσουμε όλους τους καρκίνους και ας κάνουμε την καθολική υγειονομική περίθαλψη πραγματικότητα», είχε γράψει τότε σε μήνυμά της στο Twitter.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM