Η Μαντόνα ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με γκράφιτι από την Αθήνα

Η Μαντόνα ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με γκράφιτι από την Αθήνα Facebook Twitter
1

Η Μαντόνα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από ένα γκράφιτι που βρίσκεται στην Αθήνα και περιλαμβάνει το πρόσωπό της και μια φράση γραμμένη στα ιταλικά.

«Street art στην Ελλάδα!», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας, μεταφράζοντας παράλληλα το μήνυμα που είναι γραμμένο στον τοίχο: «Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν δύο τραγωδίες: Η μια είναι να μην παίρνεις αυτό που θέλεις και η άλλη να παίρνεις αυτό που θέλεις». Το μήνυμά της συνόδευσε με πολλές καρδιές σημειώνοντας: «Τροφή για σκέψη με την Σελήνη στον Σκορπιό».

Το συγκεκριμένο γκράφιτι είναι του Γιώργου Κάλλας, ο οποίος έχει πάθος με την Μαντόνα και έχει κάνει πολλά στένσιλ με την φιγούρα της στους δρόμους της Αθήνας.

Street Art in Greece! ??? ???? ???. In this world there are 2 tragedies.: One is not to get what you want and One is to get what you want." ???? ???. Food for thought on the new moon of Scorpio ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM