H Kate Winslet αποκάλυψε τον μοναδικό ρόλο που θα ήθελε οπωσδήποτε να ξαναπαίξει και ίσως δεν είναι αυτός που νομίζετε

H Kate Winslet αποκάλυψε τον μοναδικό ρόλο που θα ήθελε οπωσδήποτε να ξαναπαίξει και ίσως δεν είναι αυτός που νομίζετε Facebook Twitter
H Kate Winslet ως Clementine στην εξαιρετική ταινία «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» του Michel Gondry.
0

Μία μέρα πριν η τελευταία της ταινία (σ.σ. το «Wonder Wheel» του Γούντι Άλεν) κλείσει το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, η Κέιτ Γουίνσλετ ανέβηκε στη σκηνή του Λίνκολν Σέντερ για να μιλήσει για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της οσκαρικής της καριέρας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η 42χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον αγαπημένο της ρόλο, επιλέγοντας την «Clementine», τη νεαρή, παράξενη (σ.σ. αλλά τόσο υπέροχη) κοπέλα που ερωτεύεται τον Τζιμ Κάρεϊ (Joel Barish) στην εξαιρετική ταινία «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» του Michel Gondry.

«Βασικά, είναι αυτή που θα ήθελα να υποδυθώ ξανά γιατί ήταν πολύ διασκεδαστικό» εξήγησε η Γουίνσλετ και πρόσθεσε: «Οι επιλογές για το χρώμα των μαλλιών της ήταν ατέλειωτες. Δεν θα θέλατε να ξαναδείτε την Clementine ως μία 42χρονη γυναίκα; Θα ήθελα να μάθω τι της συνέβη. Μου αρέσει η ιδέα ότι άφησε τον εαυτό της να παχύνει, απελευθερώθηκε από τις προκαταλήψεις για το σώμα της και ενέδωσε σε όλα όσα την έκαναν χαρούμενη. Και περισσότερα χρώματα μαλλιών και περισσότερα τρελά ντυσίματα! Νομίζω θα είχε πολύ πλάκα».

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν βλέπει τις ταινίες της περισσότερες από μία φορές, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Με πληροφορίες από EW.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM