Στην Ευρώπη για απεξάρτηση από το σεξ ο Γουάινσταϊν

Στην Ευρώπη για απεξάρτηση από το σεξ ο Γουάινσταϊν Facebook Twitter
5

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, έφυγε για την Ευρώπη με το ιδιωτικό του τζετ, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία απεξάρτησης από το σεξ. Μόλις χθες, νέες αποκαλύψεις από τις Αντζελίνα Τζολί και Γκουίνεθ Πάλτροου είδαν το φως της δημοσιότητας, επιβαρύνοντας επιπλέον την δεινή θέση στην οποία έχει βρεθεί.

Το ΤΜΖ μετέδωσε πως χθες το βράδυ επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο θα τον μεταφέρει σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα - δεν αναφέρεται ποια- για να εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης για σεξουαλική εξάρτηση.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γουάινσταϊν αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή των ανθρώπων γύρω του και να φύγει αμέσως.


Οι πηγές αναφέρουν πως ο παραγωγός είναι εκπληκτικά ήρεμος, λαμβάνοντας υπόψη τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων εναντίον του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γουάινσταϊν πιστεύει ότι θα μπορέσει να ανακάμψει και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ενώ ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονται σε συνομιλίες διακανονισμού με την εταιρία «The Weinstein Co» για επιστροφή στο συμβούλιο από το οποίο εκδιώχθηκε μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον γυναικών.

Ένα νέο κύμα αποκαλύψεων και καταγγελιών είδε χθες το βράδυ το φως της δημοσιότητας καθώς πολλές διάσημες σταρ λύνουν τη σιωπή τους...>>>

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μάλιστα... Κοινώς, την κοπάνησε για να μην τον βάλουν μέσα, όπως έκανε κι ο Πολάνσκι. Δεκαετίες ήταν κοινό μυστικό όλων. Το θέμα είναι, τώρα ποιος είναι αυτός που ήθελε να τον "φάει" και τον "έδωσε"; Γιατί μέχρι τώρα, τα συμφέροντα που ο συγκεκριμένος υπηρετούσε, του έδιναν την άδεια να κάνει ό,τι ήθελε. Για να δούμε, με τον Bryan Singer και τους ομοίους του θα ασχοληθεί κάποιος; Ή θα συνεχίσει το υποτιθέμενο κύκλωμα παιδεραστίας ανενόχλητο στο Hollywood και στην Disney, μεταξύ άλλων;
Επίσης, ο συγκεκριμένος ήταν για χρόνια υποστηρικτής του Ομπάμα και της Χίλτον. ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια δολλάρια έδωσε για τις καμπάνιες τους. Μπορώ να σκεφτώ κάποιον που τους μισεί τόσο πολύ ώστε να θέλει να 'κατεβάσει' κάθε δημοκρατικό Χολλυγουντιανό και να τους κάνει φασαρίες.