Ο Τζάστιν Τρουντό δημοσίευσε φωτογραφία του από όταν ήταν καθηγητής και το ίντερνετ παραληρεί

Ο Τζάστιν Τρουντό δημοσίευσε φωτογραφία του από όταν ήταν καθηγητής και το ίντερνετ παραληρεί Facebook Twitter
0

Πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός του Καναδά, ενδεχομένως πριν καν αρχίσει να το σκέφτεται, ο Τζάστιν Τρουντό ήταν (και) καθηγητής σε σχολείο. Πρόσφατα αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Twitter μια φωτογραφία του από εκείνη την εποχή και, όπως γίνεται κάθε φορά που κυκλοφορεί φωτογραφία από τα νιάτα του, οι χρήστες στα social media έπαθαν παροξυσμό.

Ο Τρουντό δημοσίευσε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού, που ήταν στις 5 Οκτωβρίου, μια δήλωσή του στο Twitter, την οποία συνόδευσε και με ένα φωτογραφικό throwback από τότε που ήταν καθηγητής και δίδασκε μαθήματα όπως Γαλλικά, Θεατρολογία, Μαθηματικά και φιλολογικά.

Στο παρελθόν ο ίδιος έχει δηλώσει πως ο λόγος που αποφάσισε να γίνει καθηγητής ήταν επειδή ήθελε να έχει «θετικό αντίκτυπο στον κόσμο». Μεταξύ 1999 και 2001, ο Τρουντό δίδασκε μαθηματικά σε μαθητές Δημοτικού σχολείου και Γαλλικά, φιλολογικά και Θεατρολογία σε Γυμνάσιο, αναλαμβάνοντας κάποια τάξη όταν μια καθηγήτρια έφευγε με άδεια μητρότητας. 

«Όταν αποφοίτησα από το McGill το 1994, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο να σκεφτώ τη ζωή μου και το μέλλον μου. Εκείνο το καλοκαίρι, σε μια ήρεμη στιγμή ενδοσκόπησης στην πλαγιά ενός λόφου, συνειδητοποίησα το επόμενο βήμα μου: θα γινόμουν καθηγητής σε σχολείο. Αυτός θα ήταν ο τρόπος να έχω θετικό αντίκτυπο στον κόσμο», έχει δηλώσει παλιότερα ο Τζάστιν Τρουντό. Μαρτυρίες συναδέλφων του κάνουν λόγο για έναν καθηγητή «με υψηλές αξίες, πνευματώδη και ενθουσιώδη», τον οποίο λάτρευαν όλοι οι μαθητές του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM