Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε την ντροπιαστική ατάκα που χρησιμοποίησε ο Τραμπ για να της ζητήσει ραντεβού

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε την ντροπιαστική ατάκα που χρησιμοποίησε ο Τραμπ για να της ζητήσει ραντεβού Facebook Twitter
2

Η Μπρουκ Σιλντς είναι άλλη μία διάσημη στη μακρά λίστα των γυναικών, οι οποίες έχουν κατά καιρούς παραδεχθεί ότι στο παρελθόν έχουν δεχθεί το άκομψο φλερτ του Ντόναλντ Τραμπ.

Η 52χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή Watch What Happens Live το Andy Cohen πως κάποτε απέρριψε την πρόταση του Αμερικανού Προέδρου να βγουν ραντεβού καθώς ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει μια πολύ ντροπιαστική ατάκα για να την προσεγγίσει.

«Ήμουν στα γυρίσματα μια ταινίας και με πήρε τηλέφωνο λίγο μετά το το διαζύγιό του. Και μου λέει, "Αλήθεια πιστεύω πως πρέπει να βγούμε ραντεβού επειδή εσύ είσαι η αγαπημένη της Αμερικής [σ.σ. χρησιμοποίησε τον όρο "America's sweetheart"] κι εγώ ο πλουσιότερος της Αμερικής και ο κόσμος θα το λατρέψει», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως αυτό συνέβη λίγο μετά το διαζύγιο του Τραμπ από τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μέιπλς. «Του απάντησα πως έχω αγόρι και δεν θα χαρεί καθόλου με όλο αυτό», συνέχισε η Μπρουκ Σιλντς.

Η ηθοποιός δεν είναι η πρώτη που απορρίπτει μια τέτοιου είδους πρόταση από τον Τραμπ, αφού παλιότερα οι Κάντις Μπέργκεν, Έμα Τόμσον και Σάλμα Χάγιεκ έχουν αποκαλύψει παρόμοιες ιστορίες. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ