Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο θρύλος της ροκ Tom Petty

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο θρύλος της ροκ Tom Petty Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός μουσικός Tom Petty, φέρεται να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή σε ένα νοσοκομείο στη νότια Καλιφόρνια, ύστερα από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, παρότι πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα ανέφεραν ότι είναι νεκρός.

Το CBS News μετέδωσε νωρίτερα ότι ο 66χρονος απεβίωσε αφού σταμάτησε να του παρέχεται μηχανική υποστήριξη μετά την ανακοπή που υπέστη, την Κυριακή. Ο ιστότοπος TMZ αρχικά μετέδωσε επίσης ότι ο διάσημος μουσικός είναι νεκρός, αλλά κατόπιν επανήλθε και ανέφερε, επικαλούμενος πηγές που δεν κατονόμασε, πως ο Petty δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ ακόμη, αλλά «κρατιέται στη ζωή».

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο τραγουδιστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο σπίτι του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Το Reuters μετέδωσε πως δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του Tom Petty για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την κατάσταση του μουσικού.

  

 

Ο Petty έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του 1970, με το συγκρότημα «Tom Petty and the Heartbreakers», μια μπάντα που θεωρήθηκε αναπόσπαστο κομμάτι του heartland ροκ κινήματος. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους περιλαμβάνουν τα «I Won't Back Down» και «American Girl».

 

Ακολούθησε και σόλο καριέρα ως τραγουδιστής, αλλά πάντα επέστρεφε στους Heartbreakers, οι οποίοι έβγαλαν το τελευταίο άλμπουμ τους το 2014.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο θρύλος της ροκ Tom Petty Facebook Twitter

Ο διάσημος ροκ σταρ έχει πουλήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του πάνω από 80 εκατ. δίσκους παγκοσμίως.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM
Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ