«Καληνύχτα Playboy»: Διάσημοι, μοντέλα και πρώην «κουνελάκια» πενθούν για τον θάνατο του Χιού Χέφνερ

«Καληνύχτα Playboy»: Διάσημοι, μοντέλα και πρώην «κουνελάκια» πενθούν για τον θάνατο του Χιού Χέφνερ Facebook Twitter
0

Ο Hugh Hefner, δημιουργός του Playboy, ενός από τα σημαντικότερα έντυπα στην ιστορία των media, πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 91 ετών και πολλοί κινηματογραφικοί αστέρες, μοντέλα και άλλοι celebrities που τον γνώριζαν από κοντά εξέφρασαν μέσω των social media τη θλίψη τους για τον θάνατό του.

Το πρώην μοντέλο και «κουνελάκι» του Playboy Jenny McCarthy δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία προς τιμήν του Χέφνερ, από το εξώφυλλο που είχε κάνει για το περιοδικό, σχολιάζοντας πόσο βοήθησε την καριέρα της αλλά τον αντίκτυπο που είχε ο ίδιος στην αμερικανική κουλτούρα. «RIP #Hef. Σε ευχαριστώ που ήσουν επαναστάτης και άλλαξες τις ζωές τόσων ανθρώπων, ειδικά τη δική μου. Ελπίζω να σε έκανα περήφανο», έγραψε.

Η σταρ του Baywatch, Donna D'Errico, κοινοποίησε ένα παρόμοιο μήνυμα ευγνωμοσύνης για τον Χιου Χέφνερ, γράφοντας: «Με έβαλε στο Playboy και εκτόξευσε την καριέρα μου. Θα σου το χρωστάω για πάντα, Χεφ. Για πάντα θα ζεις σαν είδωλο επικών διαστάσεων. #RIP».


Η Κιμ Καρντάσιαν και η Πάρις Χίλτον πόσταραν εξέφρασαν επίσης τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατό του, δημοσιεύοντας στους λογαριασμούς τους στα social media και παλιές φωτογραφίες από τις πολλές συναντήσεις τους με τον Αμερικανό μεγιστάνα του Τύπου.

Η Κιμ μάλιστα αναφέρθηκε στην Πάρις, σχολιάζοντας πως «αναπολούμε τα πάρτι του Playboy στην έπαυλη και πόσο πολύ αγαπάμε τον Χεφ».

«Είχα την τιμή να γνωρίζω τον Χεφ εδώ και 23 χρόνια, τόσο σαν φίλο όσο και σαν συνεργάτη. Η καλύτερη εμπειρία μου μαζί του ήταν ενώ κάναμε το The Girls Next Door. Ήταν απίστευτα έξυπνος, αναπάντεχα αστείος, φοβερά πιστός και γενναιόδωρος όσο δεν περιγράφεται», δήλωσε ο παραγωγός Κέβιν Μπερνς. «Ο κόσμος έχασε ένας από τα πιο φιλοσοφημένα είδωλα. Εγώ έχασα έναν από τους καλύτερους μου φίλους», τόνισε. 

Μερικά ακόμη μηνύματα από διάσημους ανθρώπους που γνώριζαν τον Χιού Χέφνερ και λυπήθηκαν βαθιά για τον θάνατό του:

Goodnight Playboy.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Questlove Gomez (@questlove) στις


WOW !! Rip to my one of my idols ? Hugh m. Hefner? life is short enjoy it ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη French Montana (@frenchmontana) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM