Ο γιος της Μαντόνα είναι φανατικός θαυμαστής της και το βίντεο που τραγουδά το «Holiday» είναι η απόδειξη

Ο γιος της Μαντόνα είναι φανατικός θαυμαστής της και το βίντεο που τραγουδά το «Holiday» είναι η απόδειξη Facebook Twitter
0

Την Κυριακή, ο υιοθετημένος γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ, είχε γενέθλια και η διάσημη τραγουδίστρια του ευχήθηκε με πολλαπλές αναρτήσεις στα social media. 

Ο Ντέιβιντ Μπάντα Μουέιλ Τσικόνε Ρίτσι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έγινε χθες 12 χρονών και η Μαντόνα αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μερικές φωτογραφίες από τότε που ο γιος της ήταν μωρό, λίγο μετά που τον υιοθέτησε από το Μαλάουι το 2006. 

Σε μία από τις φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram η 59χρονη σήμερα σταρ φαίνεται να κουβαλά στην πλάτη της τον Ντέιβιντ. «Χαρούμενα γενέθλια στο όμορφο, μικρό μου αγόρι! David Banda! Μακάρι να μπορούσα ακόμη να σε κουβαλήσω έτσι!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Happy Birthday to My Beautiful baby Boy!! ?????????? David Banda!! ???????? I wish I could stilll carry you Bapu Style! ♥️?♥️?♥️?♥️???????♥️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις


Η δεύτερη φωτογραφία έδειχνε μόνο του τον Ντέιβιντ, λίγα χρόνια αργότερα. «Και τώρα είναι 12 ετών! Πού πηγαίνει ο χρόνος; Σε αγαπάμε Μαλάουι!».

And Now He is 12!! ???? Where does the time go??? ??♥️??♥️???♥️?♥️????????????? We Love You Malawi! ♥️???? @raisingmalawi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις


Η Μαντόνα δημοσίευσε επίσης και ένα βίντεο του γιου της από το αυτοκίνητο στη διάρκεια ενός ταξιδιού, όπου ο ίδιος φαίνεται να τραγουδά με πάθος την επιτυχία της μητέρας του «Holiday», που είχε κυκλοφορήσει το 1983. «Πάμε Ντέιβιντ! Είναι τα γενέθλιά σου! Θα γλεντήσουμε! Σαν να ήταν τα γενέθλιά σου! Ώρα να γιορτάσουμε!», έγραψε στο βίντεο. 

Go David!! ??????. Its your birthday!!! ?????? We Gonna Party! ⚽️♥️⚽️♥️⚽️?⚽️ Like its your birthday!! ?????????????!! Its Time to Celebrate! ?????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις


Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα κοινοποιεί βίντεο με τον Ντέιβιντ να χορεύει ξέφρενα το ίδιο τραγούδι της. Τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια είχε καταγράψει το γιο της να χορεύει το «Holiday» παρέα με τις δίδυμες αδερφές του, Stella και Estere. 

Stella and And Estere hear Holiday for the first time! ???⛱??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM