Η Rachel Bloom αγόρασε μόνη της το Gucci φόρεμα που φόρεσε στα Βραβεία Emmy και εξηγεί τους λόγους

Η Rachel Bloom αγόρασε μόνη της το Gucci φόρεμα που φόρεσε στα Βραβεία Emmy και εξηγεί τους λόγους Facebook Twitter
0
Η Rachel Bloom αγόρασε μόνη της το Gucci φόρεμα που φόρεσε στα Βραβεία Emmy και εξηγεί τους λόγους Facebook Twitter
(Getty Images)

Η Rachel Bloom, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Crazy Ex-Girlfriend», εμφανίστηκε στη χθεσινή απονομή των Βραβείων Emmy φορώντας ένα μαύρο, εντυπωσιακό Gucci φόρεμα. Ωστόσο παραδέχθηκε πως σε αντίθεση με άλλες σταρ, που τις ντύνουν δωρεάν για το κόκκινο χαλί διάσημοι οίκοι μόδας και σχεδιαστές, η ίδια χρειάστηκε να αγοράσει μόνη της το συγκεκριμένο ρούχο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και κωμικός δήλωσε στην κάμερα του E! News πως ο οίκος Gucci δεν θα της δάνειζε φόρεμα για την τελετή απονομής οπότε αποφάσισε να αγοράσει ένα με δικά της χρήματα. «Αγόρασα αυτό το φόρεμα επειδή η Gucci δεν μου δανείζει ένα. Είναι δύσκολο να βρω οίκους να μου δανείσουν φορέματα επειδή δεν είμαι μέγεθος μηδέν. Αλλά είμαι σε θέση που έχω τα χρήματα να το αγοράσω, οπότε όλα εντάξει», είπε η Rachel Bloom. Πρόσθεσε δε, πως εφόσον το φόρεμα είναι δικό της, μπορεί πάντα να το μεταπωλήσει στο ίντερνετ. «Μπορώ πάντα να το ξαναπουλήσω! Δείτε καλά αυτό το φόρεμα γιατί αύριο θα είναι στο RealReal», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

My number one step for red carpet prep is number one. #Emmys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Bloom (@racheldoesstuff) στις


Λίγο μετά την συνέντευξή της και την αίσθηση που προκάλεσαν οι δηλώσεις της, η Rachel Bloom δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα μήνυμα όπου διευκρίνισε πως στην πραγματικότητα δεν ζήτησε ποτέ στον συγκεκριμένο οίκο μόδας να της δανείσει φόρεμα, γιατί «δανείζουν σε πολύ λίγους». Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν ανακάλεσε την αρχική τη δήλωση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bloom αγοράζει με δικά της χρήματα φόρεμα για το κόκκινο χαλί. Τον Αύγουστο, είχε αποκαλύψει πως την περίοδο που γίνονται απονομές βραβείων, όπου είναι καλεσμένη, ξοδεύει περίπου το πολύ 3.000 δολάρια για μια εμφάνιση, αν και η αμοιβή της για κάθε επεισόδιο είναι περίπου 50.000-60.000 δολάρια. «Το προφανές πλέον όταν χρειάζεται να πάρω ρούχα για αυτά τα events είναι πως έχω κανονικό σώμα. Πολλοί οίκοι μόδας είναι διστακτικοί στο να δανείζουν κομμάτια που δεν είναι μεγέθη 0 και 2, οπότε γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για μένα να βρω ρούχα χωρίς να τα αγοράσω. Τα φορέματα που φορώ εγώ συνήθως κυμαίνονται από 500 μέχρι 3.000 δολάρια και κάθε φορά πρέπει να έχεις καινούργιο, γιατί είναι κόκκινο χαλί. Είναι πολλά τα φορέματα. Υποθέτω είναι μέρος της δουλειάς», είχε δηλώσει τότε. 

Στο παρελθόν η Leslie Jones είχε καταγγείλει μέσω social media τους σχεδιαστές που δεν την δάνειζαν ρούχα για την πρεμιέρα του «Ghostbusters». Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και η Melissa McCarthy που αποφάσισε να λανσάρει δική της σειρά ρούχων όταν δεν κατάφερε να βρει κανέναν σχεδιαστεί να της φτιάξει φόρεμα για τα βραβεία Όσκαρ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM